Menu
Waardeburgh

Waardeburgh

Stichting Waardeburgh is een protestants-christelijke zorgorganisatie waar ruim 2600 mensen inclusief vrijwilligers, zich inzetten voor ouderen in de regio.

Neem direct contact op
Judith Vonk - de Groot
Judith Vonk - de Groot
★★★★★

“De arbeidsdeskundige stopte vanwege pensionering. Aangezien wij Proficiënt Verzuimbegeleiding ook kenden, zijn we met hen verdergegaan.” Hierbinnen heerst er een goede en prettige samenwerking met HR, de desbetreffende leidinggevende en werknemer. Dit wordt als fijn en positief ervaren.”

“Goede zorg is voor ons ook dat we blijven ontwikkelen en inspelen op de uitdagingen van morgen. Omdat we het iedere dag beter willen doen voor onze bewoners en cliënten.” In januari 2024 fuseerden ze met Present, waardoor ze momenteel nog bezig zijn met de integratie van werkprocessen en beleid. Wij spraken met Judith Vonk-de Groot. Zij is sinds april 2023 HR-consulent bij Stichting Waardeburgh.

Doelstellingen van Waardeburgh

Judith vertelt dat hun missie en doel het volgende is: “Wij willen het beste voor alle ouderen in onze regio. Wij bieden wonen, zorg en welzijn van hoge kwaliteit. Gericht op kwaliteit van leven in de thuissituatie of een omgeving die voelt als thuis en vertrouwd. Kleinschalig, dichtbij en gericht op wat iemand wil.” Daar komen nog wel een aantal uitdagingen bij kijken, geeft Judith aan: “De toenemende vergrijzing zorgt voor een veranderend zorglandschap. Daarnaast zitten we midden in een fusieperiode, die ook de nodige uitdagingen op diverse vlakken met zich meebrengt.”

Samenwerking met Proficiënt Verzuimbegeleiding

In eerste instantie werkte Waardeburgh samen met een arbeidsdeskundige die ook een samenwerkingsverband had met Proficiënt Verzuimbegeleiding. Judith vertelt: “De arbeidsdeskundige stopte vanwege pensionering. Aangezien wij Proficiënt Verzuimbegeleiding ook kenden, zijn we met hen verdergegaan.” Hierbinnen heerst er een goede en prettige samenwerking met HR, de desbetreffende leidinggevende en werknemer. Judith geeft aan: “Dit wordt als fijn en positief ervaren.” Ze zijn tevreden over de arbeidsdeskundige onderzoeken die Proficiënt Verzuimbegeleiding aanbiedt.

Waardeburgh
Waardeburgh

Geboden oplossingen

Op de momenten dat er een arbeidsdeskundig onderzoek nodig is, levert Proficiënt Verzuimbegeleiding altijd een duidelijk en goed arbeidsdeskundig rapport op. “Wanneer er aanpassingen nodig zijn, gebeurt dit altijd in goed overleg” vertelt Judith. De vervolgstap is dat de HR-medewerker verder gaat met de conclusie die is getrokken vanuit het opgeleverde rapport. Zo worden de medewerkers goed opgevangen en wordt er gekeken naar de mogelijkheden.

Resultaten van Proficiënt Verzuimbegeleiding

De resultaten van het arbeidsdeskundig onderzoek van Proficiënt Verzuimbegeleiding worden goed ontvangen door Stichting Waardeburgh. “We zijn tevreden over de arbeidsdeskundige rapporten. Dit helpt ons altijd verder om goede vervolgstappen te zetten” aldus Judith. Mede door deze rapporten hebben ze zelfs tot op heden nog nooit een sanctie ontvangen.

Toekomstperspectief

Kijkend naar de toekomst, heeft Waardeburgh een positieve blik op de samenwerking met Proficiënt Verzuimbegeleiding. Wat hen betreft blijft de samenwerking hetzelfde en zullen ze deze continueren. Ze zijn tevreden over de resultaten en benoemen het volgende: “Proficiënt Verzuimbegeleiding is persoonlijk, vertrouwd, adequaat in contact en er is een goede samenspraak over de rapporten”. Al met al heeft de samenwerking een prettig resultaat!

Waardeburgh

Wij zijn trots op onze klanten

Reviews