• Home
  • Over Proficiënt

Over Proficiënt

Over Proficiënt

insert image

Tweede spoor re-integratie, arbeidsdeskundig onderzoek of Casemanagement Wet verbetering Poortwachter? Proficiënt Verzuimbegeleiding is uw partner en meerwaarde binnen het volledige proces van verzuimbegeleiding en duurzame re-integratie. Landelijk ondersteunen wij werkgevers van verschillende grootte. Hierbij koppelen wij u aan een vaste contactpersoon binnen Proficiënt Verzuimbegeleiding.

Bij u op locatie, bij de werknemer thuis of desgewenst op een neutrale locatie, het kan voor Proficiënt Verzuimbegeleiding allemaal. Al onze medewerkers hebben de vereiste opleidingen, certificering en ervaring, waardoor wij u op een professionele en betrokken wijze binnen de kaders van de Wet verbetering Poortwachter kunnen helpen bij uw verzuimbegeleiding.

Proficiënt Verzuimbegeleiding bewijst elke dag dat het voorziet in een adequate opvolging van de Wet verbetering Poortwachter en voor de naleving van de Werkwijzer Poortwachter. Werkgevers hebben naar aanleiding van de uitgevoerde diensten door Proficiënt Verzuimbegeleiding nog nooit een sanctie ontvangen van UWV!

Landelijke dekking   Verzuimbegeleiding

Proficiënt Verzuimbegeleiding ondersteunt werkgevers door heel Nederland en waar nodig in België en Duitsland. bij het terugdringen van verzuim. Vereiste is dat de verzuimende medewerker valt onder het Nederlands arbeidsrecht. Dit kan dus ook een medewerker zijn die in België of Duitsland woont, maar werkzaam is in Nederland.

Op locatie naar keuze   Proficiënt Verzuimbegeleiding

Het is niet altijd handig om de begeleiding op een vaste locatie te organiseren. Neem bijvoorbeeld een situatie waarin de verzuimende medewerker niet mobiel is. Proficiënt Verzuimbegeleiding heeft daar een oplossing voor. Wij komen naar u en uw werknemer toe. Dat kan zowel bij u op kantoor, bij uw werknemer thuis of desgewenst op een neutrale locatie.

Kwaliteit / Decennium ervaring   Proficiënt Verzuimbegeleiding

Bij Proficiënt Verzuimbegeleiding hebben wij kwaliteit hoog in het vaandel staan en zijn daarom Blik op Werk gecertificeerd. Onze medewerkers zijn SRA geregistreerd, NVvA gecertificeerd, hebben de opleiding Post-HBO Arbeidsdeskundige succesvol afgerond, laten zich jaarlijks bijscholen en hebben in totaal meer dan een decennium ervaring in de re-integratiebranche.

Vaste doorlooptijden / Flexibel   Proficiënt Verzuimbegeleiding

Proficiënt Verzuimbegeleiding hanteert de doorlooptijden zoals aangegeven in de Werkwijzer Poortwachter, welke voorziet in een juiste opvolging van de Wet Poortwachter. Binnen deze kaders zijn wij uiterst flexibel en denken wij graag met u mee om tot een op maat gemaakte begeleiding te komen.

Milieuvriendelijk (MVO)   Proficiënt Verzuimbegeleiding

Het milieu is van ons allemaal en bij Proficiënt Verzuimbegeleiding proberen wij ons steentje hieraan bij te dragen. Een goed voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld het paperless werken, welke wij op kantoor hanteren.

Vaste contactpersoon   Proficiënt Verzuimbegeleiding

Vanaf dag 1 dat u zich bij Proficiënt Verzuimbegeleiding meldt, wordt u geholpen door een vaste contactpersoon. Deze zorgt ervoor dat u naar volle tevredenheid wordt geholpen bij al uw vragen en wensen.

Poortwachterproof   Proficiënt poortwachterproof

Proficiënt Verzuimbegeleiding bewijst van dag tot dag dat het voorziet in een juiste opvolging van de Wet verbetering Poortwachter. De door Proficiënt Verzuimbegeleiding uitgevoerde producten hebben voor werkgevers nog nooit geleid tot een sanctie bij UWV!

Zijn uw vragen nog niet allemaal beantwoord of wilt u een offerte aanvragen? Vul dan onderstaand contactformulier in.

Offerte Aanvragen

insert image
Adres
Kaatsbaan 27, 3082 DP Rotterdam
Bel ons
010-3075616
Contact opnemen
info@proficientgroep.nl