Bekortingsverzoek Loonsanctie

Bekortingsverzoek Loonsanctie

De Werkwijzer Poortwachter geeft inzicht in de wijze waarop het UWV de re-integratie van werkgever en werknemer toetst. Maak hier gebruik van en wees voorbereid.

Neem direct contact op

Wanneer zet ik een bekortingsverzoek loonsanctie in?

Nadat UWV u een loonsanctie heeft opgelegd en heeft verplicht om maximaal 1 jaar langer het loon van de verzuimende werknemer door te betalen is het aan u om de tekortkomingen te herstellen.

Hoe verloopt uw bekortingsverzoek loonsanctie bij Proficiënt Verzuimbegeleiding?

Na het adequaat herstellen van de tekortkomingen dient u bij UWV een bekortingsverzoek loonsanctie in zodat UWV de herstelinspanningen beoordeeld en over gaat tot het beëindigen van de loonsanctie.

Een van onze gecertificeerde en geregistreerde arbeidsdeskundigen helpt u via de volgende 3 fases:

Bekortingsverzoek Loonsanctie
Bekortingsverzoek Loonsanctie

Fase 1: Analyse tekortkoming(en) (binnen 5 werkdagen na aanmelding)

Na een grondige analyse van uw re-integratie dossier en de loonsanctie die UWV heeft opgelegd, stellen wij een stappenplan (inclusief tijdspad) op om de tekortkomingen zo spoedig mogelijk te herstellen.

Neem contact op

Fase 2: Herstellen tekortkoming(en)

Onze arbeidsdeskundige helpt u bij het herstellen van de tekortkomingen en het opstellen van de benodigde bewijsstukken hiervan.

Offerte aanvragen

Bekortingsverzoek Loonsanctie
Bekortingsverzoek Loonsanctie

Fase 3: Bekortingsverzoek opstellen & indienen

Een helder bekortingsverzoek loonsanctie met daaraan toegevoegd de bewijsstukken wordt door onze arbeidsdeskundige voor u opgesteld en toegestuurd aan UWV.

Heeft u ondersteuning nodig bij het indienen van een bekortingsverzoek? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!

Neem contact op

Reviews

Wat kost een Bekortingsverzoek Loonsanctie

De kosten variëren afhankelijk van de inhoud van de casus. Bel met één van onze medewerkers of vraag via onderstaand invulformulier gratis en vrijblijvend een offerte aan. U ontvangt tijdens werkdagen binnen 24 uur een offerte op maat met een helder overzicht van de kosten.