Menu

Het is zowel voor u als voor uw medewerkers voordelig als ze na een langdurige ziekteperiode terug kunnen keren op het werk. Proficiënt Verzuimbegeleiding is uw re-integratiespecialist in Zwolle. Of de ondersteuning nu nodig is in Zwolle-Zuid, Assendorp of de binnenstad, Proficiënt Verzuimbegeleiding levert gepersonaliseerde diensten voor snelle resultaten en een traject dat voldoet aan de Wet verbetering Poortwachter. 

Arbeidsdeskundig onderzoek in Zwolle

Een arbeidsdeskundig onderzoek helpt u als werkgever om een helder beeld te krijgen van de re-integratiemogelijkheden van uw werknemer in Zwolle. Dit bestaat uit een vierfasenproces dat gaat van het bestuderen van dossiers tot het opleveren van de rapportage. Dat maakt de vervolgstappen voor een succesvolle re-integratie duidelijk. Proficiënt Verzuimbegeleiding verricht dit onderzoek met grote nauwkeurigheid.  

Re-integratie tweede spoor 

Samen met u en uw langdurig zieke werknemer onderzoekt Proficiënt Verzuimbegeleiding de kansen voor plaatsing in een nieuwe, passende en duurzame functie bij een andere werkgever. Dit tweede-spoor traject is volledig op maat gemaakt en richt zich op het benutten van de capaciteiten en interesses van de werknemer. 

Haalbaarheidsonderzoek voor tweede spoor re-integratie in Zwolle 

U wilt dat uw zieke werknemer zo snel mogelijk weer werkzaam is. Proficiënt Verzuimbegeleiding bepaalt door middel van een haalbaarheidsonderzoek of terugkeer naar de werkvloer op korte termijn haalbaar is. Daarnaast wordt er bepaald of een traject voor het tweede spoor zinvol is voor zowel u als uw werknemer. 

Verzoek tot bekorting van loonsanctie in Zwolle  

Indien het UWV oordeelt dat uw re-integratie inspanningen tekortschieten en een loonsanctie oplegt, kan Proficiënt Verzuimbegeleiding u ondersteunen bij het indienen van een verzoek tot bekorting van deze sanctie in Zwolle. Het verzoek heeft de focus op het verminderen van de loonsanctie. Wij helpen u bij het opstellen van dit verzoek en zorgen ervoor dat alle nodige bewijzen en informatie beschikbaar is. Ook bieden we expertise en advies om mogelijke herhaling in de toekomst te vermijden door uw re-integratieprocessen te optimaliseren.

Onze dienstverlening in Zwolle

Bij Proficiënt Verzuimbegeleiding combineren we flexibiliteit en deskundigheid om u op de beste manier te ondersteunen bij het re-integratieproces van uw medewerkers in Zwolle. Onze medewerkers zijn zowel SRA-geregistreerd als NVvA-gecertificeerd en hebben een post-HBO Arbeidsdeskundig opleiding afgerond. Zo bent u verzekert van kwalitatieve dienstverlening en advies op maat. Bij Proficiënt Verzuimbegeleiding kunt u rekenen op een aanpak die altijd gericht is op het vinden van de perfecte balans en oplossingen voor zowel werkgever als werknemer. Met een oog op de individuele omstandigheden en behoeften.

 

Bezoek een kantoor bij jou in de buurt

Kantoor Almere

P.J. Oudweg 4, 1314 CH, Almere

Plan route
Kantoor Apeldoorn

Het Rietveld 55a, 7321 CT, Apeldoorn

Plan route
Kantoor Arnhem

Nieuwe Stationsstraat 20, 6811 KS, Arnhem

Plan route
Kantoor Nijmegen

Jonkerbosplein 52, 6534 AB, Nijmegen

Plan route
Kantoor Groningen

Paterswoldeweg 806, 9728 BM, Groningen

Plan route
Kantoor Maastricht

Stationsplein 8-K, 6221 BT, Maastricht

Plan route
Kantoor Roermond

Looskade 20, 6041 LE, Roermond

Plan route
Kantoor Breda

Ceresstraat 1, 4811 CA, Breda

Plan route
Kantoor Den Bosch

Stationsplein 91-105, 5211 BM, Den Bosch

Plan route
Kantoor Eindhoven

Kennedyplein 200, 5611 ZT, Eindhoven

Plan route
Kantoor Amsterdam

Stationsplein 19-W, 1012 AB, Amsterdam

Plan route
Kantoor Enschede

Capitool 10, 7521 PL, Enschede

Plan route
Kantoor Zwolle

Grote Voort 293-A, 8041 BL, Zwolle

Plan route
Kantoor Utrecht

Stadsplateau 27-29, 3521 AZ, Utrecht

Plan route
Post- en hoofdkantoor
Kantoor Rotterdam

Fascinatio Boulevard 216 - 220, 3065 WB, Rotterdam

Plan route
Kantoor Den Haag

Parkstraat 83, 2514 JG, Den Haag

Plan route