Menu

Over ons

Tweede spoor re-integratie, arbeidsdeskundig onderzoek of Casemanagement Wet verbetering Poortwachter? Proficiënt Verzuimbegeleiding is uw partner en meerwaarde binnen het volledige proces van verzuimbegeleiding en duurzame re-integratie. Landelijk ondersteunen wij werkgevers van verschillende grootte. Hierbij koppelen wij u aan een vaste contactpersoon binnen Proficiënt Verzuimbegeleiding.

Bij u op locatie, bij de werknemer thuis of desgewenst op een neutrale locatie, het kan voor Proficiënt Verzuimbegeleiding allemaal. Al onze medewerkers hebben de vereiste opleidingen, certificering en ervaring, waardoor wij u op een professionele en betrokken wijze binnen de kaders van de Wet verbetering Poortwachter kunnen helpen bij uw verzuimbegeleiding.

Proficiënt Verzuimbegeleiding bewijst elke dag dat het voorziet in een adequate opvolging van de Wet verbetering Poortwachter en voor de naleving van de Werkwijzer Poortwachter. Werkgevers hebben naar aanleiding van de uitgevoerde diensten door Proficiënt Verzuimbegeleiding nog nooit een sanctie ontvangen van UWV!

Neem contact op

Over ons

Waarom kiezen voor Proficiënt Verzuimbegeleiding?

Landelijke dekking / Op locatie naar wens

Proficiënt Verzuimbegeleiding ondersteunt werkgevers door heel Nederland (en waar nodig in België en Duitsland) bij het terugdringen van verzuim. Wij doen dit op een locatie naar uw wens. Dat kan zowel bij u op kantoor, bij uw werknemer thuis of desgewenst op een neutrale locatie.

Kwaliteit / Ervaring

Bij Proficiënt Verzuimbegeleiding hebben wij kwaliteit hoog in het vaandel staan. Daarom zijn al onze medewerkers SRA geregistreerd, NVvA gecertificeerd, hebben de opleiding Post-HBO Arbeidsdeskundige succesvol afgerond en laten zich jaarlijks bijscholen. Wij hebben inmiddels meer dan een decennium ervaring in de re-integratiebranche.

Korte en flexibele doorlooptijden

Proficiënt Verzuimbegeleiding werkt snel, adequaat en houdt rekening met de doorlooptijden zoals aangegeven in de Wet Poortwachter. Binnen deze kaders zijn wij uiterst flexibel en denken wij graag met u mee om tot een op maat gemaakte begeleiding te komen.

Vaste contactpersoon

Vanaf dag 1 dat u samenwerkt met Proficiënt Verzuimbegeleiding wordt u gekoppeld aan een vaste contactpersoon met als doel u naar volle tevredenheid te ondersteunen bij al uw vragen en wensen.

Poortwachterproof

Proficiënt Verzuimbegeleiding bewijst van dag tot dag dat het voorziet in een juiste opvolging van de Wet verbetering Poortwachter. De door Proficiënt Verzuimbegeleiding uitgevoerde diensten hebben voor werkgevers nog nooit geleid tot een sanctie bij UWV.