Menu

Het weer aan het werk gaan na een lange afwezigheid kan lastig zijn. Proficiënt Verzuimbegeleiding, met ruim tien jaar ervaring, biedt praktische ondersteuning voor mensen die weer aan het werk willen in Dordrecht. Of u nu in Dordrecht-West, het centrum, ons team helpt u met diensten die speciaal voor uw situatie zijn ontworpen. Kies voor Proficiënt Verzuimbegeleiding voor een doelgericht re-integratietraject dat voldoet aan de eisen van de Wet verbetering Poortwachter.

Diepgaand arbeidsdeskundig onderzoek in Dordrecht

Voor een helder inzicht in de re-integratiemogelijkheden van uw werknemer in Dordrecht is een arbeidsdeskundig onderzoek belangrijk. Met een vierstappenproces, van grondige dossieranalyse tot gedetailleerde rapportage, identificeren wij de optimale re-integratiepaden voor uw personeel. Proficiënt voert dit onderzoek met veel nauwkeurigheid uit.

Gepersonaliseerde tweede spoor re-integratie

In samenwerking met u en uw medewerker onderzoekt Proficiënt Verzuimbegeleiding de mogelijkheden om de werknemer te plaatsen in een geschikte functie bij een andere organisatie. Elk tweede spoor re-integratietraject is uniek en afgestemd op de specifieke kwaliteiten en interesses van uw werknemer.

Grondig haalbaarheidsonderzoek in Dordrecht

U streeft ernaar uw afwezige werknemer zo snel mogelijk weer actief te laten zijn in uw bedrijf. Met een haalbaarheidsonderzoek bepaalt Proficiënt Verzuimbegeleiding of en wanneer re-integratie op de werkvloer haalbaar is. Dit onderzoek belicht ook de voordelen van een eventueel tweede spoor re-integratietraject voor zowel werkgever als werknemer.

Bekortingsverzoek loonsanctie

Indien het UWV een loonsanctie heeft opgelegd wegens onvoldoende re-integratie-inspanningen, biedt Proficiënt Verzuimbegeleiding in Dordrecht de mogelijkheid om een bekortingsverzoek in te dienen. Dit verzoek is gericht op het effectief aanpakken en mogelijk verminderen van de loonsanctie. Ons team helpt u met het opstellen van het verzoek en zorgt ervoor dat alle informatie en bewijzen worden aangeleverd. Bovendien bieden we advies en ondersteuning om herhaling van dergelijke situaties in de toekomst te voorkomen, door het optimaliseren van uw re-integratieprocessen.

De kern van onze dienstverlening

Proficiënt Verzuimbegeleiding combineert deskundigheid met flexibiliteit om u optimaal te ondersteunen bij de re-integratie van uw personeel. Onze medewerkers zijn SRA-geregistreerd, NVvA-gecertificeerd en hebben een Post-HBO Arbeidsdeskundige opleiding. We volgen de Werkwijzer Poortwachter, maar bieden tegelijkertijd maatwerk binnen deze richtlijnen. Bij Proficiënt Verzuimbegeleiding kunt u vertrouwen op een perfecte balans tussen expertise en aanpassingsvermogen.

Bezoek een kantoor bij jou in de buurt

Kantoor Almere

P.J. Oudweg 4, 1314 CH, Almere

Plan route
Kantoor Apeldoorn

Het Rietveld 55a, 7321 CT, Apeldoorn

Plan route
Kantoor Arnhem

Nieuwe Stationsstraat 20, 6811 KS, Arnhem

Plan route
Kantoor Nijmegen

Jonkerbosplein 52, 6534 AB, Nijmegen

Plan route
Kantoor Groningen

Paterswoldeweg 806, 9728 BM, Groningen

Plan route
Kantoor Maastricht

Stationsplein 8-K, 6221 BT, Maastricht

Plan route
Kantoor Roermond

Looskade 20, 6041 LE, Roermond

Plan route
Kantoor Breda

Ceresstraat 1, 4811 CA, Breda

Plan route
Kantoor Den Bosch

Stationsplein 91-105, 5211 BM, Den Bosch

Plan route
Kantoor Eindhoven

Kennedyplein 200, 5611 ZT, Eindhoven

Plan route
Kantoor Amsterdam

Stationsplein 19-W, 1012 AB, Amsterdam

Plan route
Kantoor Enschede

Capitool 10, 7521 PL, Enschede

Plan route
Kantoor Zwolle

Grote Voort 293-A, 8041 BL, Zwolle

Plan route
Kantoor Utrecht

Stadsplateau 27-29, 3521 AZ, Utrecht

Plan route
Post- en hoofdkantoor
Kantoor Rotterdam

Fascinatio Boulevard 216 - 220, 3065 WB, Rotterdam

Plan route
Kantoor Den Haag

Parkstraat 83, 2514 JG, Den Haag

Plan route