In Utrecht en omstreken regelt Proficiënt Verzuimbegeleiding arbeidsdeskundige hulp. Zijn er op de werkvloer werknemers die langdurig ziek zijn? Dan is het tijd om actie te ondernemen. Dit is nodig voor zowel het bedrijf als voor de werknemer. Wanneer werknemers lang afwezig zijn moeten de werkzaamheden overgenomen worden door andere werknemers. Dit leidt tot stress en dus ook tot ziekteverzuim.

Onze arbeidsdeskundigen helpen u graag met de herintreding van uw medewerkers. Wij bieden u hoe het verzuim te managen valt, hoe u op tijd signalen kunt herkennen van verzuim en hoe u daarmee om kunt gaan.

Waarom een arbeidsdeskundige in Utrecht?

Als een werknemer niet aanwezig kan zijn door ziekte of een ongeval gaat dit absoluut gevolgen hebben uw bedrijf. Proficiënt Verzuimbegeleiding helpt u met re-integratie van uw werknemers.
Het geen waar Proficiënt Verzuimbegeleiding mee helpt is werkgevers grip op de situatie te laten krijgen. Samen met onze arbeidsdeskundigen bekijk we de situatie en bekijken we wat de oplossingen kunnen zijn. We bekijken de mogelijkheden van de werknemer, de belastbaarheid van de werknemer en hierna zetten we dit op een rijtje. Hierdoor krijgen werkgevers een beter beeld wanneer de werknemer weer aan het werk kan. Niet alleen de werkgever krijgt een beter beeld maar ook de werknemer zal de situatie beter begrijpen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Waarom Proficiënt Verzuimbegeleiding?

Proficiënt Verzuimbegeleiding gaat professioneel en deskundig aan het werk en is gespecialiseerd in verzuimmanagement en herintreding van werknemers. Wij hebben veel contact met uw organisatie en helpen u met advies vanaf de eerste ziektedag van uw medewerker. Dit doen we zodat u:

  • Het ziekteverzuim kunt verwerken binnen uw organisatie
  • Uw medewerkers sneller weer aan het werk kunnen

Proficiënt Verzuimbegeleiding heeft ruim 10 jaar ervaring op het gebied van re-integratie van zieke werknemers. Dit maakt ons professioneel, betrouwbaar en ervaren in Utrecht voor arbeidsdeskundig verzuimbegeleiding voor werknemers en werkgevers.

Meer informatie?

Advies nodig bij re-integratie voor uw medewerkers? De arbeidsdeskundigen van Proficiënt Verzuimbegeleiding in Utrecht en omstreken bieden u hulp bij re-integratie voor uw medewerker en u.