Menu

Het proces van re-integratie na een lange afwezigheid kan complex zijn. Proficiënt Verzuimbegeleiding, met meer dan tien jaar ervaring, biedt gespecialiseerde ondersteuning voor re-integratie in Den Bosch. Ongeacht of uw bedrijf zich in het centrum van Den Bosch, de omliggende wijken of elders in de regio bevindt, ons team staat klaar met op maat gemaakte diensten. Kies voor Proficiënt Verzuimbegeleiding voor effectieve trajecten die voldoen aan de wet verbetering poortwachter.

Arbeidsdeskundig onderzoek in Den Bosch

Voor een duidelijk beeld van de re-integratiemogelijkheden van uw medewerker in Den Bosch, is een arbeidsdeskundig onderzoek een belangrijk instrument. Ons proces, bestaande uit vier stappen van uitgebreide dossieranalyse tot nauwkeurige rapportage, biedt de meest geschikte re-integratieopties voor uw personeel. Proficiënt Verzuimbegeleiding voert dit onderzoek uit met de grootste zorgvuldigheid.

Gepersonaliseerde tweede spoor re-integratie in Den Bosch

Proficiënt Verzuimbegeleiding werkt samen met u en uw medewerker om de mogelijkheden te verkennen voor het herpositioneren van uw werknemer in een passende functie bij een andere organisatie. Elk tweede spoor re-integratietraject is maatwerk, gericht op het benutten van de individuele talenten en interesses van uw werknemer.

Haalbaarheidsonderzoek voor re-integratie in Den Bosch

Het doel is om uw afwezige werknemer zo snel mogelijk weer inzetbaar te maken binnen uw organisatie. Door middel van een haalbaarheidsonderzoek bepaalt Proficiënt Verzuimbegeleiding of en wanneer re-integratie op de werkvloer realistisch is. Dit onderzoek werpt ook licht op de meerwaarde van een eventueel tweede spoor re-integratietraject voor zowel de werkgever als de werknemer.

Bekortingsverzoek voor loonsancties in Den Bosch

Indien het UWV heeft geconcludeerd dat uw inspanningen voor re-integratie ontoereikend waren en u een loonsanctie heeft ontvangen, kan Proficiënt Verzuimbegeleiding in Den Bosch assisteren met een bekortingsverzoek om de sanctie doeltreffend aan te pakken.

Onze dienstverlening in Den Bosch

Proficiënt Verzuimbegeleiding staat voor een combinatie van expertise en flexibiliteit. Onze medewerkers zijn SRA-geregistreerd, NVvA-gecertificeerd en hebben een post-hbo opleiding in arbeidsdeskundigheid. Met jarenlange ervaring volgen we de werkwijzer poortwachter, terwijl we maatwerk leveren binnen deze richtlijnen. Bij Proficiënt Verzuimbegeleiding vindt u een harmonie tussen deskundigheid en het vermogen om aan te passen aan uw specifieke behoeften.

Bezoek een kantoor bij jou in de buurt

Kantoor Almere

P.J. Oudweg 4, 1314 CH, Almere

Plan route
Kantoor Apeldoorn

Het Rietveld 55a, 7321 CT, Apeldoorn

Plan route
Kantoor Arnhem

Nieuwe Stationsstraat 20, 6811 KS, Arnhem

Plan route
Kantoor Nijmegen

Jonkerbosplein 52, 6534 AB, Nijmegen

Plan route
Kantoor Groningen

Paterswoldeweg 806, 9728 BM, Groningen

Plan route
Kantoor Maastricht

Stationsplein 8-K, 6221 BT, Maastricht

Plan route
Kantoor Roermond

Looskade 20, 6041 LE, Roermond

Plan route
Kantoor Breda

Ceresstraat 1, 4811 CA, Breda

Plan route
Kantoor Den Bosch

Stationsplein 91-105, 5211 BM, Den Bosch

Plan route
Kantoor Eindhoven

Kennedyplein 200, 5611 ZT, Eindhoven

Plan route
Kantoor Amsterdam

Stationsplein 19-W, 1012 AB, Amsterdam

Plan route
Kantoor Enschede

Capitool 10, 7521 PL, Enschede

Plan route
Kantoor Zwolle

Grote Voort 293-A, 8041 BL, Zwolle

Plan route
Kantoor Utrecht

Stadsplateau 27-29, 3521 AZ, Utrecht

Plan route
Post- en hoofdkantoor
Kantoor Rotterdam

Fascinatio Boulevard 216 - 220, 3065 WB, Rotterdam

Plan route
Kantoor Den Haag

Parkstraat 83, 2514 JG, Den Haag

Plan route