Menu

Terugkeren naar werk na een lange afwezigheid kan een uitdaging zijn. Proficiënt Verzuimbegeleiding, met meer dan tien jaar ervaring, biedt deskundige ondersteuning voor mensen die in Groningen weer aan de slag willen. Of u nu gevestigd bent in Groningen-noord, de binnenstad of een ander deel van de stad, ons team biedt diensten die specifiek zijn afgestemd op uw situatie. Kies voor Proficiënt Verzuimbegeleiding voor een gericht re-integratietraject dat voldoet aan de eisen van de wet verbetering poortwachter.

Diepgaand arbeidsdeskundig onderzoek

Een arbeidsdeskundig onderzoek is belangrijk om inzicht te krijgen in de re-integratiemogelijkheden van uw werknemer in Groningen. Via een proces van vier stappen, van grondige dossieranalyse tot gedetailleerde rapportage, identificeren wij de beste re-integratiepaden voor uw personeel. Proficiënt Verzuimbegeleiding voert dit onderzoek met grote nauwkeurigheid uit.

Op maat gemaakte tweede spoor re-integratie

Proficiënt Verzuimbegeleiding werkt samen met u en uw werknemer om de mogelijkheden te onderzoeken voor plaatsing in een passende functie bij een andere organisatie. Elk tweede spoor re-integratietraject dat wij aanbieden, is uniek en specifiek gericht op de kwaliteiten en interesses van uw werknemer.

Grondig haalbaarheidsonderzoek in Groningen

Het is uw doel om uw afwezige werknemer zo snel mogelijk weer aan het werk te krijgen binnen uw bedrijf. Met een haalbaarheidsonderzoek beoordeelt Proficiënt Verzuimbegeleiding of en wanneer re-integratie op de werkvloer realistisch is. Dit onderzoek belicht ook de voordelen van een eventueel tweede spoor re-integratietraject voor zowel de werkgever als de werknemer.

Bekortingsverzoek voor loonsancties in Groningen

Als het UWV uw re-integratie-inspanningen als onvoldoende heeft beoordeeld en u een loonsanctie heeft opgelegd, biedt Proficiënt Verzuimbegeleiding in Groningen ondersteuning bij het indienen van een bekortingsverzoek. Dit verzoek richt zich op het effectief aanpakken van de sanctie. Ons team ondersteunt u bij het opstellen van het verzoek en zorgt voor de benodigde documentatie en advies om toekomstige problemen te voorkomen.

Onze dienstverlening

Bij Proficiënt Verzuimbegeleiding combineren we expertise met flexibiliteit om u optimaal te ondersteunen bij de re-integratie van uw medewerkers. Onze medewerkers zijn SRA-geregistreerd, NVvA-gecertificeerd en hebben een post-hbo opleiding in arbeidsdeskundigheid. We volgen de richtlijnen van de werkwijzer poortwachter, maar bieden ook maatwerk binnen deze kaders. Bij Proficiënt Verzuimbegeleiding kunt u rekenen op een perfecte balans tussen vakbekwaamheid en aanpassingsvermogen.

Bezoek een kantoor bij jou in de buurt

Kantoor Almere

P.J. Oudweg 4, 1314 CH, Almere

Plan route
Kantoor Apeldoorn

Het Rietveld 55a, 7321 CT, Apeldoorn

Plan route
Kantoor Arnhem

Nieuwe Stationsstraat 20, 6811 KS, Arnhem

Plan route
Kantoor Nijmegen

Jonkerbosplein 52, 6534 AB, Nijmegen

Plan route
Kantoor Groningen

Paterswoldeweg 806, 9728 BM, Groningen

Plan route
Kantoor Maastricht

Stationsplein 8-K, 6221 BT, Maastricht

Plan route
Kantoor Roermond

Looskade 20, 6041 LE, Roermond

Plan route
Kantoor Breda

Ceresstraat 1, 4811 CA, Breda

Plan route
Kantoor Den Bosch

Stationsplein 91-105, 5211 BM, Den Bosch

Plan route
Kantoor Eindhoven

Kennedyplein 200, 5611 ZT, Eindhoven

Plan route
Kantoor Amsterdam

Stationsplein 19-W, 1012 AB, Amsterdam

Plan route
Kantoor Enschede

Capitool 10, 7521 PL, Enschede

Plan route
Kantoor Zwolle

Grote Voort 293-A, 8041 BL, Zwolle

Plan route
Kantoor Utrecht

Stadsplateau 27-29, 3521 AZ, Utrecht

Plan route
Post- en hoofdkantoor
Kantoor Rotterdam

Fascinatio Boulevard 216 - 220, 3065 WB, Rotterdam

Plan route
Kantoor Den Haag

Parkstraat 83, 2514 JG, Den Haag

Plan route