Menu

Voor zowel u als uw werknemer is het prettig als uw werknemer na langdurig ziekteverzuim weer aan de slag kan. Proficiënt Verzuimbegeleiding is met meer dan tien jaar ervaring dé specialist voor re-integratie in Rotterdam. Of u nu op zoekt bent naar hulp bij een re-integratietraject in Rotterdam-West, Feijenoord of in Rotterdam Centrum, Proficiënt Verzuimbegeleiding staat voor u klaar met hulp op maat in de vorm van een aantal diensten. Via Proficiënt Verzuimbegeleiding bent u verzekerd van snelle doorlooptijden en een poortwachterproof traject.

Arbeidsdeskundig onderzoek voor re-integratie Rotterdam

Door een arbeidsdeskundig onderzoek uit te laten voeren krijgt u als werkgever een beter beeld bij de mogelijke re-integratie van uw medewerker in Rotterdam. Door middel van een proces bestaande uit vier stappen, van dossierstudie tot de uiteindelijke rapportage, worden de mogelijke vervolgstappen voor re-integratie duidelijk in kaart gebracht. Proficiënt Verzuimbegeleiding voert het onderzoek volledig uit naar de normen en eisen van de Wet verbetering Poortwachter.

Tweede spoor re-integratie

Bij een tweede spoor re-integratie onderzoekt Proficiënt Verzuimbegeleiding samen met u en de langdurige zieke werknemer de mogelijkheden om de werknemer te herplaatsen met een duurzame en passende functie bij een andere werkgever. Tweede spoor re-integratie is altijd een maatwerktraject waarbij gekeken wordt naar de talenten en interesses van de werknemer, zodat hij of zij mogelijk toch weer aan de slag kan.

Haalbaarheidsonderzoek tweede spoor re-integratie Rotterdam

Natuurlijk wilt u als werkgever graag dat uw zieke werknemer snel weer aan het werk kan voor uw bedrijf. Proficiënt Verzuimbegeleiding onderzoekt via een haalbaarheidsonderzoek of re-integratie op de werkvloer voor uw werknemer op, al dan niet korte, termijn realistisch is. Het onderzoek biedt bovendien inzicht in of een tweede spoor re-integratietraject nut heeft voor u als werkgever, alsook de werknemer.

Bekortingsverzoek Loonsanctie Rotterdam

Heeft UWV uw re-integratie inspanningen als onvoldoende beoordeeld en u een loonsanctie opgelegd? Dan kunt u een bekortingverzoek loonsanctie indienen in Rotterdam om zo snel mogelijk deze loonsanctie te laten opheffen.

Bezoek een kantoor bij jou in de buurt

Kantoor Almere

P.J. Oudweg 4, 1314 CH, Almere

Plan route
Kantoor Apeldoorn

Het Rietveld 55a, 7321 CT, Apeldoorn

Plan route
Kantoor Arnhem

Nieuwe Stationsstraat 20, 6811 KS, Arnhem

Plan route
Kantoor Nijmegen

Jonkerbosplein 52, 6534 AB, Nijmegen

Plan route
Kantoor Groningen

Paterswoldeweg 806, 9728 BM, Groningen

Plan route
Kantoor Maastricht

Stationsplein 8-K, 6221 BT, Maastricht

Plan route
Kantoor Roermond

Looskade 20, 6041 LE, Roermond

Plan route
Kantoor Breda

Ceresstraat 1, 4811 CA, Breda

Plan route
Kantoor Den Bosch

Stationsplein 91-105, 5211 BM, Den Bosch

Plan route
Kantoor Eindhoven

Kennedyplein 200, 5611 ZT, Eindhoven

Plan route
Kantoor Amsterdam

Stationsplein 19-W, 1012 AB, Amsterdam

Plan route
Kantoor Enschede

Capitool 10, 7521 PL, Enschede

Plan route
Kantoor Zwolle

Grote Voort 293-A, 8041 BL, Zwolle

Plan route
Kantoor Utrecht

Stadsplateau 27-29, 3521 AZ, Utrecht

Plan route
Post- en hoofdkantoor
Kantoor Rotterdam

Fascinatio Boulevard 216 - 220, 3065 WB, Rotterdam

Plan route
Kantoor Den Haag

Parkstraat 83, 2514 JG, Den Haag

Plan route