Voor zowel u als uw werknemer is het prettig als uw werknemer na langdurig ziekteverzuim weer aan de slag kan. Proficiënt Verzuimbegeleiding is met meer dan tien jaar ervaring dé specialist voor re-integratie in Rotterdam. Of u nu op zoekt bent naar hulp bij een re-integratietraject in Rotterdam-West, Feijenoord of in Rotterdam Centrum, Proficiënt Verzuimbegeleiding staat voor u klaar met hulp op maat in de vorm van een aantal diensten. Via Proficiënt Verzuimbegeleiding bent u verzekerd van snelle doorlooptijden en een poortwachterproof traject.

Arbeidsdeskundig onderzoek voor re-integratie Rotterdam

Door een arbeidsdeskundig onderzoek uit te laten voeren krijgt u als werkgever een beter beeld bij de mogelijke re-integratie van uw medewerker in Rotterdam. Door middel van een proces bestaande uit vier stappen, van dossierstudie tot de uiteindelijke rapportage, worden de mogelijke vervolgstappen voor re-integratie duidelijk in kaart gebracht. Proficiënt Verzuimbegeleiding voert het onderzoek volledig uit naar de normen en eisen van de Wet verbetering Poortwachter.

Tweede spoor re-integratie

Bij een tweede spoor re-integratie onderzoekt Proficiënt Verzuimbegeleiding samen met u en de langdurige zieke werknemer de mogelijkheden om de werknemer te herplaatsen met een duurzame en passende functie bij een andere werkgever. Tweede spoor re-integratie is altijd een maatwerktraject waarbij gekeken wordt naar de talenten en interesses van de werknemer, zodat hij of zij mogelijk toch weer aan de slag kan.

Haalbaarheidsonderzoek tweede spoor re-integratie Rotterdam

Natuurlijk wilt u als werkgever graag dat uw zieke werknemer snel weer aan het werk kan voor uw bedrijf. Proficiënt Verzuimbegeleiding onderzoekt via een haalbaarheidsonderzoek of re-integratie op de werkvloer voor uw werknemer op, al dan niet korte, termijn realistisch is. Het onderzoek biedt bovendien inzicht in of een tweede spoor re-integratietraject nut heeft voor u als werkgever, alsook de werknemer.

Bekortingsverzoek Loonsanctie Rotterdam

Heeft UWV uw re-integratie inspanningen als onvoldoende beoordeeld en u een loonsanctie opgelegd? Dan kunt u een bekortingverzoek loonsanctie indienen in Rotterdam om zo snel mogelijk deze loonsanctie te laten opheffen.