Menu

Na een periode van afwezigheid weer aan het werk gaan kan uitdagend zijn. Met meer dan 10 jaar aan ervaring, biedt Proficiënt Verzuimbegeleiding in Zeeland praktische ondersteuning voor werkhervatting. Ons team is actief in zowel Zeeland-noord als zuid en levert diensten die aangepast zijn aan uw persoonlijke situatie. Bij Proficiënt Verzuimbegeleiding kiest u voor een re-integratieproces die voldoet aan de richtlijnen van de Wet verbetering Poortwachter.

Arbeidsdeskundige analyse in Zeeland 

Het is belangrijk om de mogelijkheden voor re-integratie van uw werknemer goed te begrijpen. Daarom hanteren we binnen een arbeidsdeskundig onderzoek een vierfasen proces in Zeeland. Dit begint met een grondige analyse van het dossier en eindigt bij een nauwkeurige rapportage. Hiermee wordt het optimale re-integratietraject voor uw medewerkers bepaald. Deze analyses worden door Proficiënt Verzuimbegeleiding met de grootste zorg uitgevoerd. 

Individueel aangepaste tweede spoor re-integratie 

Wij werken nauw samen met zowel werkgever als werknemer om nieuwe mogelijkheden te onderzoeken voor het herplaatsen van de werknemer in een geschikte functie bij een andere werkgever. Onze tweede-spoor trajecten zijn persoonlijk ontworpen, gericht op de specifieke vaardigheden en voorkeuren van de betrokken werknemer.  

Uitgebreide haalbaarheidsanalyse

Wilt u dat uw afwezige werknemer zo snel mogelijk weer een actieve bijdrage levert aan uw bedrijf? Dan voeren wij bij Proficiënt Verzuimbegeleiding een diepgaande haalbaarheidsstudie uit om te bepalen of en wanneer een terugkeer op de werkvloer realistisch is. Dit onderzoek licht tevens de voordelen toe van een eventueel tweede spoortraject voor zowel werkgever als werknemer.  

Aanvraag voor bekorting loonsanctie in Zeeland 

Indien het UWV een loonsanctie heeft opgelegd wegens tekortschietende re-integratie-inspanningen, biedt Proficiënt Verzuimbegeleiding in Zeeland ondersteuning bieden bij het aanvragen van een bekorting. Dit houdt in dat we u bijstaan in het opstellen van het verzoek en zorgen dat alle noodzakelijke documentatie en bewijsstukken worden verzameld. Daarnaast adviseren we over het optimaliseren van uw re-integratieprocessen om toekomstige sancties te voorkomen. 

Service van Proficiënt Verzuimbegeleiding in Zeeland 

In Zeeland brengt Proficiënt Verzuimbegeleiding expertise en aanpassingsvermogen samen om de re-integratie van uw personeel optimaal te ondersteunen. Onze professionals zijn gecertificeerd door NVvA. Daarmee garanderen wij een hoogstaande dienstverlening en advies dat is toegespitst op uw situatie. Onze aanpak is toegewijd aan het vinden van de beste oplossingen voor zowel de werkgever als de werknemer.  

Bezoek een kantoor bij jou in de buurt

Kantoor Almere

P.J. Oudweg 4, 1314 CH, Almere

Plan route
Kantoor Apeldoorn

Het Rietveld 55a, 7321 CT, Apeldoorn

Plan route
Kantoor Arnhem

Nieuwe Stationsstraat 20, 6811 KS, Arnhem

Plan route
Kantoor Nijmegen

Jonkerbosplein 52, 6534 AB, Nijmegen

Plan route
Kantoor Groningen

Paterswoldeweg 806, 9728 BM, Groningen

Plan route
Kantoor Maastricht

Stationsplein 8-K, 6221 BT, Maastricht

Plan route
Kantoor Roermond

Looskade 20, 6041 LE, Roermond

Plan route
Kantoor Breda

Ceresstraat 1, 4811 CA, Breda

Plan route
Kantoor Den Bosch

Stationsplein 91-105, 5211 BM, Den Bosch

Plan route
Kantoor Eindhoven

Kennedyplein 200, 5611 ZT, Eindhoven

Plan route
Kantoor Amsterdam

Stationsplein 19-W, 1012 AB, Amsterdam

Plan route
Kantoor Enschede

Capitool 10, 7521 PL, Enschede

Plan route
Kantoor Zwolle

Grote Voort 293-A, 8041 BL, Zwolle

Plan route
Kantoor Utrecht

Stadsplateau 27-29, 3521 AZ, Utrecht

Plan route
Post- en hoofdkantoor
Kantoor Rotterdam

Fascinatio Boulevard 216 - 220, 3065 WB, Rotterdam

Plan route
Kantoor Den Haag

Parkstraat 83, 2514 JG, Den Haag

Plan route