Menu

Heeft u als werkgever in Zoetermeer te maken met een werknemer die langdurig ziek is geweest en zoekt u naar mogelijkheden voor re-integratie, maar buiten uw organisatie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Proficiënt Verzuimbegeleiding is uw partner in het re-integratieproces in Zoetermeer en omgeving. Wij staan klaar om u en uw werknemer te ondersteunen met een persoonlijk en effectief re-integratietraject, geheel volgens de Wet verbetering Poortwachter.

Wat houdt re-integratie in Zoetermeer in?

Re-integratie is het proces waarbij een werknemer na een periode van ziekte terugkeert naar het werk. Dit kan binnen dezelfde organisatie zijn, maar is dat geen optie meer? Dan helpen wij bij een terugkeer bij een andere werkgever. Ons doel is om zowel u als uw werknemer te helpen, waarbij we zowel de belangen van de werkgever als de werknemer in acht nemen.

Persoonlijke tweede spoor re-integratie

In Zoetermeer bieden wij een op maat gemaakte aanpak met 4 fases. Hierbij starten we met een grondige analyse van de situatie van de werknemer. We kijken naar de mogelijkheden, maar ook naar de beperkingen. Samen met de werknemer verkennen we de arbeidsmarkt in Zoetermeer en omstreken, op zoek naar een passende werkplek. Gedurende het hele proces bieden wij begeleiding en ondersteuning, gericht op een soepele terugkeer in het arbeidsproces.

Nazorg re-integratie in Zoetermeer

Na plaatsing van de werknemer bij een nieuwe werkgever bieden we ondersteuning bij het opstellen van een arbeids- of detacheringovereenkomst en begeleiden we de werknemer binnen het bedrijf bij de nieuwe werkgever om de overgang zo goed mogelijk te houden.

Waarom kiezen voor Proficiënt Verzuimbegeleiding?

Bij Proficiënt Verzuimbegeleiding vindt u de perfecte mix van expertise en kwaliteit. Onze professionals zijn niet alleen SRA-geregistreerd en NVvA-gecertificeerd, maar hebben ook een post-hbo opleiding Arbeidsdeskundigheid afgerond. We hanteren de richtlijnen van de Werkwijzer Poortwachter, maar bieden binnen deze kaders ook maatwerkoplossingen. Bent u klaar voor een nieuwe start in Zoetermeer? Kies dan voor Proficiënt verzuimbegeleiding voor een persoonlijke en flexibele partner in het re-integratieproces van uw werknemer. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte en laat ons u begeleiden naar een passende oplossing.

Bezoek een kantoor bij jou in de buurt

Kantoor Almere

P.J. Oudweg 4, 1314 CH, Almere

Plan route
Kantoor Apeldoorn

Het Rietveld 55a, 7321 CT, Apeldoorn

Plan route
Kantoor Arnhem

Nieuwe Stationsstraat 20, 6811 KS, Arnhem

Plan route
Kantoor Nijmegen

Jonkerbosplein 52, 6534 AB, Nijmegen

Plan route
Kantoor Groningen

Paterswoldeweg 806, 9728 BM, Groningen

Plan route
Kantoor Maastricht

Stationsplein 8-K, 6221 BT, Maastricht

Plan route
Kantoor Roermond

Looskade 20, 6041 LE, Roermond

Plan route
Kantoor Breda

Ceresstraat 1, 4811 CA, Breda

Plan route
Kantoor Den Bosch

Stationsplein 91-105, 5211 BM, Den Bosch

Plan route
Kantoor Eindhoven

Kennedyplein 200, 5611 ZT, Eindhoven

Plan route
Kantoor Amsterdam

Stationsplein 19-W, 1012 AB, Amsterdam

Plan route
Kantoor Enschede

Capitool 10, 7521 PL, Enschede

Plan route
Kantoor Zwolle

Grote Voort 293-A, 8041 BL, Zwolle

Plan route
Kantoor Utrecht

Stadsplateau 27-29, 3521 AZ, Utrecht

Plan route
Post- en hoofdkantoor
Kantoor Rotterdam

Fascinatio Boulevard 216 - 220, 3065 WB, Rotterdam

Plan route
Kantoor Den Haag

Parkstraat 83, 2514 JG, Den Haag

Plan route