Proficiënt Verzuimbegeleiding is arbeidsdeskundige in Amsterdam en omstreken. Heeft u te maken met langdurig ziekteverzuim in uw bedrijf? Dan is het van belang dat de werknemer goed – en snel – re-integreert. Zowel voor het bedrijf – als voor uw werknemers. Want als mensen afwezig zijn, moet de rest het overnemen. En dat leidt vaak tot meer stress – en ziekteverzuim.

Onze arbeidsdeskundigen staan voor u klaar om u te helpen bij duurzame re-integratie van uw medewerkers. Wij helpen u het verzuim te managen, leren u hoe u vroegtijdig signalen kunt herkennen, en hoe u daarop kunt inspelen.

Waarom een arbeidsdeskundige in Amsterdam?

Wanneer een werknemer door ziekte of een ongeval afwezig moet zijn, heeft dit grote gevolgen voor zowel het bedrijf als de werknemer. Proficiënt Verzuimbegeleiding is uw partner bij duurzame re-integratie.

Bij Proficiënt Verzuimbegeleiding helpen we werkgevers grip op de situatie te krijgen. Aan de hand van een arbeidsdeskundig onderzoek brengen we de situatie in kaart. We zetten de mogelijkheden van de werknemer, aan de hand van de belastbaarheid, op een rijtje.

Zo geven we werkgevers een beter beeld van wanneer de werknemer weer aan de slag kan. En ook de werknemer krijgt een beter beeld van de huidige situatie en de mogelijkheden binnen het bedrijf.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Waarom Proficiënt Verzuimbegeleiding?

Proficient Verzuimbegeleiding is een professioneel en deskundig bedrijf dat gespecialiseerd is in verzuimmanagement en duurzame re-integratie. Wij onderhouden een nauwe band met uw organisatie en kunnen u adviseren vanaf de eerste ziektedag van uw medewerker. Zodat u:

  • Het ziekteverzuim in uw organisatie kunt terugdringen
  • Uw medewerkers sneller en effectiever kunt re-integreren
  • Een duurzame werkomgeving kunt creëren en behouden

Met ruim 10 jaar ervaring op alle gebieden van het re-integratieproces helpen we zieke werknemers succesvol re-integreren. Dat maakt ons een professionele, betrouwbare, ervaren en onafhankelijke arbeidsdeskundige partner in Amsterdam voor werkgevers en werknemers.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Meer informatie?

Heeft u begeleiding nodig bij de re-integratie van uw medewerkers. Onze arbeidsdeskundigen in Amsterdam en omstreken van Proficiënt Verzuimbegeleiding helpen u en uw medewerker met succesvolle re-integratie. Neem gerust contact met ons op.