Menu

Het is zowel voor werkgevers als werknemers voordelig als een medewerker na een langdurige ziekteperiode weer aan het werk kan gaan. Proficiënt Verzuimbegeleiding, met meer dan tien jaar ervaring, is dé expert in re-integratie in Tilburg. Wij bieden ondersteuning bij re-integratietrajecten in alle delen van Tilburg, waaronder in gebieden zoals Tilburg-west, Reeshof en het stadscentrum. Proficiënt Verzuimbegeleiding staat garant voor maatwerk, snelle doorlooptijden en trajecten die voldoen aan de eisen van de wet verbetering poortwachter.

Arbeidsdeskundig onderzoek in Tilburg

Een arbeidsdeskundig onderzoek in Tilburg biedt duidelijkheid over de re-integratiemogelijkheden van uw medewerker. Dit proces, dat uit vier fasen bestaat – van dossieranalyse tot de finale rapportage – brengt alle benodigde stappen voor een succesvolle re-integratie in kaart. Proficiënt Verzuimbegeleiding zorgt ervoor dat dit onderzoek voldoet aan de normen van de wet verbetering poortwachter.

Tweede spoor re-integratie

Bij een tweede spoor re-integratietraject onderzoekt Proficiënt Verzuimbegeleiding samen met u en uw langdurig zieke werknemer de opties voor herplaatsing in een geschikte en duurzame functie bij een nieuwe werkgever. Elk traject is afgestemd op de individuele talenten en interesses van de werknemer, met als doel een effectieve terugkeer naar de arbeidsmarkt.

Haalbaarheidsonderzoek voor re-integratie in Tilburg

Als werkgever wilt u graag zien dat uw zieke werknemer zo spoedig mogelijk weer aan het werk gaat. Proficiënt Verzuimbegeleiding voert in Tilburg een haalbaarheidsonderzoek uit om te bepalen of en wanneer re-integratie op de werkvloer haalbaar is. Dit onderzoek belicht ook de potentiële voordelen van een tweede spoor re-integratietraject, zowel voor u als werkgever als voor de werknemer.

Bekortingsverzoek voor loonsancties

Mocht het UWV hebben geconcludeerd dat uw inspanningen voor re-integratie onvoldoende waren en u daardoor een loonsanctie heeft gekregen, dan kan Proficiënt Verzuimbegeleiding in Tilburg u bijstaan met een bekortingsverzoek om de sanctie doeltreffend aan te pakken.

Bezoek een kantoor bij jou in de buurt

Kantoor Almere

P.J. Oudweg 4, 1314 CH, Almere

Plan route
Kantoor Apeldoorn

Het Rietveld 55a, 7321 CT, Apeldoorn

Plan route
Kantoor Arnhem

Nieuwe Stationsstraat 20, 6811 KS, Arnhem

Plan route
Kantoor Nijmegen

Jonkerbosplein 52, 6534 AB, Nijmegen

Plan route
Kantoor Groningen

Paterswoldeweg 806, 9728 BM, Groningen

Plan route
Kantoor Maastricht

Stationsplein 8-K, 6221 BT, Maastricht

Plan route
Kantoor Roermond

Looskade 20, 6041 LE, Roermond

Plan route
Kantoor Breda

Ceresstraat 1, 4811 CA, Breda

Plan route
Kantoor Den Bosch

Stationsplein 91-105, 5211 BM, Den Bosch

Plan route
Kantoor Eindhoven

Kennedyplein 200, 5611 ZT, Eindhoven

Plan route
Kantoor Amsterdam

Stationsplein 19-W, 1012 AB, Amsterdam

Plan route
Kantoor Enschede

Capitool 10, 7521 PL, Enschede

Plan route
Kantoor Zwolle

Grote Voort 293-A, 8041 BL, Zwolle

Plan route
Kantoor Utrecht

Stadsplateau 27-29, 3521 AZ, Utrecht

Plan route
Post- en hoofdkantoor
Kantoor Rotterdam

Fascinatio Boulevard 216 - 220, 3065 WB, Rotterdam

Plan route
Kantoor Den Haag

Parkstraat 83, 2514 JG, Den Haag

Plan route