Menu

Schakel een arbeidsdeskundige in Rotterdam in bij Proficiënt Verzuimbegeleiding. Samen voorkomen we verzuim en streven we naar duurzame re-integratie.

Wanneer heeft u een arbeidsdeskundige nodig?

Een arbeidsdeskundige in Rotterdam kan u helpen bij de re-integratie van een verzuimende werknemer. Daarnaast kan de arbeidsdeskundige ook assisteren om verzuim te voorkomen. Zo kan het zo zijn dat de arbeidsdeskundige een aantal verbeterpunten identificeert in uw organisatie. Door hier aandacht aan te besteden, kunt u verzuim in sommige gevallen voorkomen. Daarnaast kan een arbeidsdeskundige van Proficiënt Verzuimbegeleiding een onderzoek starten om re-integratie van een verzuimende werknemer te realiseren.

Wat kan een arbeidsdeskundige in Rotterdam voor u betekenen?

Bij Proficiënt Verzuimbegeleiding kan een arbeidsdeskundige in Rotterdam een arbeidsdeskundig onderzoek uitvoeren. Hiervoor werkt de arbeidsdeskundige in verschillende fases om een rapportage te creëren over de re-integratie. Vaak wordt de arbeidsdeskundige ingeschakeld wanneer er al verzuim bij een medewerker is gesignaleerd. Door een arbeidsdeskundig onderzoek uit te laten voeren, ontvangt u een sterke basis voor duurzame re-integratie. Afhankelijk van de rapportage kunt u desgewenst actie ondernemen. Uiteraard kan dit ook onder begeleiding van een arbeidsdeskundige.

Hoe verloopt een arbeidsdeskundig onderzoek?

Bij een arbeidsdeskundig onderzoek van Proficiënt Verzuimbegeleiding doorloopt de arbeidsdeskundige een aantal fases. Allereerst zal de vaste contactpersoon en arbeidsdeskundige een gesprek voeren. Dit is een 1-op-1 gesprek. De arbeidsdeskundige voert een gesprek met de werkgever en de werknemer apart. Hierdoor kan de arbeidsdeskundige een duidelijk overzicht krijgen van de werkomstandigheden. De informatie uit dit gesprek wordt gecombineerd met eerder verkregen informatie uit documenten.

Wat ontvangt u van een arbeidsdeskundige?

Na het verkrijgen van alle informatie, controleren we de gespreksverslagen. Zo weten we zeker of de verkregen informatie correct is. Uiteindelijk ontvangt u een eindrapportage van de arbeidsdeskundige. Hierin krijgt u antwoord op de belangrijkste vragen omtrent re-integratie. U kunt hierin zien wat de mogelijkheden zijn voor de verzuimende werknemer. Zo kunt u ontdekken of de functie aangepast kan worden of dat er een andere functie nodig is voor de werknemer. Verder krijgt u informatie over het verloop van werkhervatting.

Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Bij Proficiënt Verzuimbegeleiding kunt u een arbeidsdeskundige in Rotterdam inschakelen. We leveren altijd maatwerk en begeleiden u bij al uw vraagstukken rondom verzuim en re-integratie. Vanuit een arbeidsdeskundig onderzoek bieden we u inzicht in de mogelijkheden voor de verzuimende werknemer. Wilt u hiervan profiteren? Neem dan gerust contact met ons op en ontvang binnen 24 uur een vrijblijvende offerte.

Bezoek een kantoor bij jou in de buurt

Kantoor Almere

P.J. Oudweg 4, 1314 CH, Almere

Plan route
Kantoor Apeldoorn

Het Rietveld 55a, 7321 CT, Apeldoorn

Plan route
Kantoor Arnhem

Nieuwe Stationsstraat 20, 6811 KS, Arnhem

Plan route
Kantoor Nijmegen

Jonkerbosplein 52, 6534 AB, Nijmegen

Plan route
Kantoor Groningen

Paterswoldeweg 806, 9728 BM, Groningen

Plan route
Kantoor Maastricht

Stationsplein 8-K, 6221 BT, Maastricht

Plan route
Kantoor Roermond

Looskade 20, 6041 LE, Roermond

Plan route
Kantoor Breda

Ceresstraat 1, 4811 CA, Breda

Plan route
Kantoor Den Bosch

Stationsplein 91-105, 5211 BM, Den Bosch

Plan route
Kantoor Eindhoven

Kennedyplein 200, 5611 ZT, Eindhoven

Plan route
Kantoor Amsterdam

Stationsplein 19-W, 1012 AB, Amsterdam

Plan route
Kantoor Enschede

Capitool 10, 7521 PL, Enschede

Plan route
Kantoor Zwolle

Grote Voort 293-A, 8041 BL, Zwolle

Plan route
Kantoor Utrecht

Stadsplateau 27-29, 3521 AZ, Utrecht

Plan route
Post- en hoofdkantoor
Kantoor Rotterdam

Fascinatio Boulevard 216 - 220, 3065 WB, Rotterdam

Plan route
Kantoor Den Haag

Parkstraat 83, 2514 JG, Den Haag

Plan route