Menu

Heeft u als werkgever in Nijmegen te maken met een werknemer die langere tijd niet heeft kunnen werken wegens ziekte en bent u op zoek naar ondersteuning bij de re-integratie buiten uw eigen organisatie? Proficiënt Verzuimbegeleiding is uw ideale partner voor het begeleiden van dit complexe proces in Nijmegen en omgeving. Wij bieden een persoonlijke en efficiënte aanpak, geheel in lijn met de Wet verbetering Poortwachter, om uw werknemer succesvol te re-integreren. 

Wat is re-integratie in Nijmegen?

Re-integratie is het proces waarbij een werknemer na een periode van ziekte terugkeert naar het werk. Kan dit binnen de eigen organisatie niet meer, dan helpen wij bij een terugkeer bij een andere werkgever. Wij kijken naar de belangen van zowel de werkgever en werknemer om allebei zo goed mogelijk te kunnen helpen. 

Tweede spoor re-integratie bij Proficiënt Verzuimbegeleiding 

Onze aanpak in Nijmegen is gericht op maatwerk en persoonlijke aandacht. Wij begrijpen dat elke situatie een specifieke benadering vraagt. Dit doen wij met 4 verschillende fases. We starten met een uitgebreide analyse van de situatie van uw werknemer. Hierbij gaat het niet alleen om de mogelijkheden en beperkingen, maar ook de wensen en ambities. Samen verkennen we de arbeidsmarkt in Nijmegen en daarbuiten, op zoek naar een passende nieuwe uitdaging. Gedurende het gehele traject bieden we zo veel mogelijk begeleiding en ondersteuning.  

Nazorg re-integratie in Nijmegen 

Na succesvolle plaatsing van uw werknemer bij een nieuwe werkgever zorgen wij voor een soepele overgang. Dit omvat ondersteuning bij het opstellen van de arbeidsovereenkomst en begeleiding in de eerste periode bij de nieuwe werkgever, om de re-integratie zo succesvol mogelijk te maken. 

Waarom Proficiënt Verzuimbegeleiding in Nijmegen? 

Met Proficiënt Verzuimbegeleiding kiest u voor een partner die niet alleen expertise en kwaliteit biedt, maar ook een persoonlijke en flexibele aanpak. Onze professionals zijn deskundig, SRA-geregistreerd en NVvA-gecertificeerd, en hanteren de richtlijnen van de Werkwijzer Poortwachter binnen de kaders van maatwerkoplossingen. Bent u klaar voor een nieuwe start in Nijmegen? Neem dan contact op voor een vrijblijvende offerte en laat ons u begeleiden naar de beste oplossing voor uw werknemer. 

Bezoek een kantoor bij jou in de buurt

Kantoor Almere

P.J. Oudweg 4, 1314 CH, Almere

Plan route
Kantoor Apeldoorn

Het Rietveld 55a, 7321 CT, Apeldoorn

Plan route
Kantoor Arnhem

Nieuwe Stationsstraat 20, 6811 KS, Arnhem

Plan route
Kantoor Nijmegen

Jonkerbosplein 52, 6534 AB, Nijmegen

Plan route
Kantoor Groningen

Paterswoldeweg 806, 9728 BM, Groningen

Plan route
Kantoor Maastricht

Stationsplein 8-K, 6221 BT, Maastricht

Plan route
Kantoor Roermond

Looskade 20, 6041 LE, Roermond

Plan route
Kantoor Breda

Ceresstraat 1, 4811 CA, Breda

Plan route
Kantoor Den Bosch

Stationsplein 91-105, 5211 BM, Den Bosch

Plan route
Kantoor Eindhoven

Kennedyplein 200, 5611 ZT, Eindhoven

Plan route
Kantoor Amsterdam

Stationsplein 19-W, 1012 AB, Amsterdam

Plan route
Kantoor Enschede

Capitool 10, 7521 PL, Enschede

Plan route
Kantoor Zwolle

Grote Voort 293-A, 8041 BL, Zwolle

Plan route
Kantoor Utrecht

Stadsplateau 27-29, 3521 AZ, Utrecht

Plan route
Post- en hoofdkantoor
Kantoor Rotterdam

Fascinatio Boulevard 216 - 220, 3065 WB, Rotterdam

Plan route
Kantoor Den Haag

Parkstraat 83, 2514 JG, Den Haag

Plan route