Menu

Het proces van terugkeren naar werk na een langdurige afwezigheid kan uitdagend zijn. Daarom biedt Proficiënt groep, met ruim een decennium aan ervaring, specialistische ondersteuning voor re-integratie in Den Haag. Of u nu in Den Haag-West, Scheveningen of het centrum gevestigd bent, ons team staat klaar om u te voorzien van op maat gemaakte diensten. Kies voor Proficiënt groep en ervaar efficiënte trajecten die voldoen aan de vereisten van de Wet verbetering Poortwachter.

Diepgaand arbeidsdeskundig onderzoek in Den Haag

Om inzicht te krijgen in de re-integratiemogelijkheden van uw medewerker in Den Haag, kan een arbeidsdeskundig onderzoek erg waardevol zijn. Via een vierstappenproces, van diepgaande dossieranalyse tot gedetailleerde rapportage, geven wij u de beste re-integratiemogelijkheden voor uw werknemers. Vertrouw erop dat Proficiënt groep dit onderzoek uitvoert met de grootste zorgvuldigheid uitvoert.

Gepersonaliseerde tweede spoor re-integratie

Samen met u en uw medewerker verkent Proficiënt groep de kansen om de werknemer te herpositioneren in een passende functie bij een andere organisatie. Elk tweede spoor re-integratietraject dat wij aanpakken is maatwerk, met een focus op het benutten van de unieke talenten en passies van uw werknemer.

Grondig haalbaarheidsonderzoek in Den Haag

Uw doel is helder: u wilt dat uw afwezige werknemer zo spoedig mogelijk weer een bijdrage levert aan uw organisatie. Via een haalbaarheidsonderzoek bepaalt Proficiënt groep of en wanneer re-integratie op de werkvloer een realistisch scenario is. Dit onderzoek belicht ook de meerwaarde van een eventueel tweede spoor re-integratietraject voor zowel werkgever als werknemer.

Bekortingsverzoek loonsanctie in Den Haag

Heeft het UWV geoordeeld dat uw inspanningen voor re-integratie niet voldeden en heeft u een loonsanctie ontvangen? Overweeg dan een bekortingsverzoek in Den Haag via Proficiënt groep om de sanctie snel en effectief aan te pakken.

De Kern van Onze Dienstverlening

Bij Proficiënt groep combineren we deskundigheid met flexibiliteit. Dit om u zo goed mogelijk te helpen bij de re-integratie van uw medewerkers. Onze SRA-geregistreerde en NVvA-gecertificeerde medewerkers hebben een Post-HBO Arbeidsdeskundige opleiding en jarenlange ervaring. We volgen de richtlijnen van de Werkwijzer Poortwachter, maar bieden maatwerk binnen deze kaders. Bij Proficiënt groep kunt u rekenen op een combinatie van expertise en aanpassingsvermogen.

Bezoek een kantoor bij jou in de buurt

Kantoor Almere

P.J. Oudweg 4, 1314 CH, Almere

Plan route
Kantoor Apeldoorn

Het Rietveld 55a, 7321 CT, Apeldoorn

Plan route
Kantoor Arnhem

Nieuwe Stationsstraat 20, 6811 KS, Arnhem

Plan route
Kantoor Nijmegen

Jonkerbosplein 52, 6534 AB, Nijmegen

Plan route
Kantoor Groningen

Paterswoldeweg 806, 9728 BM, Groningen

Plan route
Kantoor Maastricht

Stationsplein 8-K, 6221 BT, Maastricht

Plan route
Kantoor Roermond

Looskade 20, 6041 LE, Roermond

Plan route
Kantoor Breda

Ceresstraat 1, 4811 CA, Breda

Plan route
Kantoor Den Bosch

Stationsplein 91-105, 5211 BM, Den Bosch

Plan route
Kantoor Eindhoven

Kennedyplein 200, 5611 ZT, Eindhoven

Plan route
Kantoor Amsterdam

Stationsplein 19-W, 1012 AB, Amsterdam

Plan route
Kantoor Enschede

Capitool 10, 7521 PL, Enschede

Plan route
Kantoor Zwolle

Grote Voort 293-A, 8041 BL, Zwolle

Plan route
Kantoor Utrecht

Stadsplateau 27-29, 3521 AZ, Utrecht

Plan route
Post- en hoofdkantoor
Kantoor Rotterdam

Fascinatio Boulevard 216 - 220, 3065 WB, Rotterdam

Plan route
Kantoor Den Haag

Parkstraat 83, 2514 JG, Den Haag

Plan route