Menu

Het terugkeren naar werk na een lange afwezigheid kan een uitdaging zijn. Proficiënt Verzuimbegeleiding, met meer dan tien jaar ervaring, biedt praktische ondersteuning aan mensen die in Leiden terug aan het werk willen. Ons team, actief in Leiden-West en het centrum, biedt diensten die specifiek op uw situatie zijn afgestemd. Kies voor Proficiënt Verzuimbegeleiding voor een effectief re-integratietraject dat voldoet aan de eisen van de Wet verbetering Poortwachter.

Arbeidsdeskundigeanalyse in Leiden

Een arbeidsdeskundig onderzoek is belangrijk om de re-integratiemogelijkheden van uw werknemer in Leiden te begrijpen. We volgen een vierstappenproces, van uitgebreide dossieranalyse tot gedetailleerde rapportage, om de beste re-integratiepaden voor uw personeel te identificeren. Proficiënt Verzuimbegeleiding verricht dit onderzoek met grote nauwkeurigheid.

Tweede spoor re-integratie op maat

Proficiënt Verzuimbegeleiding werkt samen met u en uw werknemer om kansen te verkennen voor het herpositioneren van de werknemer in een passende functie bij een andere organisatie. Elk tweede spoor re-integratietraject is op maat gemaakt, gericht op de unieke vaardigheden en interesses van uw werknemer.

Diepgaand haalbaarheidsanalyse

U wilt dat uw afwezige werknemer zo snel mogelijk weer actief bijdraagt aan uw organisatie. Proficiënt Verzuimbegeleiding voert een haalbaarheidsonderzoek uit om te bepalen of en wanneer re-integratie op de werkvloer mogelijk is. Dit onderzoek benadrukt ook de voordelen van een mogelijk tweede spoor re-integratietraject voor zowel de werkgever als de werknemer.

Bekortingsverzoek loonsanctie in Leiden

Als het UWV een loonsanctie heeft opgelegd vanwege onvoldoende re-integratie-inspanningen, kan Proficiënt Verzuimbegeleiding in Leiden u helpen met het indienen van een bekortingsverzoek. Dit verzoek richt zich op het effectief aanpakken en mogelijk verminderen van de loonsanctie. We ondersteunen u bij het samenstellen van het verzoek en zorgen dat alle benodigde informatie en bewijzen worden verzameld. Daarnaast bieden we advies om herhaling in de toekomst te voorkomen door uw re-integratieprocessen te optimaliseren.

De service van Proficiënt Verzuimbegeleiding

Proficiënt Verzuimbegeleiding brengt deskundigheid en flexibiliteit samen om u optimaal te ondersteunen bij de re-integratie van uw personeel in Leiden. Onze medewerkers zijn SRA-geregistreerd, NVvA-gecertificeerd en beschikken over een Post-HBO Arbeidsdeskundige opleiding. Deze combinatie van kwalificaties verzekert u van hoogwaardige dienstverlening en advies op maat. Onze aanpak is altijd gericht op het vinden van de beste oplossingen voor zowel werkgever als werknemer, met respect voor de individuele omstandigheden en behoeften.

Bezoek een kantoor bij jou in de buurt

Kantoor Almere

P.J. Oudweg 4, 1314 CH, Almere

Plan route
Kantoor Apeldoorn

Het Rietveld 55a, 7321 CT, Apeldoorn

Plan route
Kantoor Arnhem

Nieuwe Stationsstraat 20, 6811 KS, Arnhem

Plan route
Kantoor Nijmegen

Jonkerbosplein 52, 6534 AB, Nijmegen

Plan route
Kantoor Groningen

Paterswoldeweg 806, 9728 BM, Groningen

Plan route
Kantoor Maastricht

Stationsplein 8-K, 6221 BT, Maastricht

Plan route
Kantoor Roermond

Looskade 20, 6041 LE, Roermond

Plan route
Kantoor Breda

Ceresstraat 1, 4811 CA, Breda

Plan route
Kantoor Den Bosch

Stationsplein 91-105, 5211 BM, Den Bosch

Plan route
Kantoor Eindhoven

Kennedyplein 200, 5611 ZT, Eindhoven

Plan route
Kantoor Amsterdam

Stationsplein 19-W, 1012 AB, Amsterdam

Plan route
Kantoor Enschede

Capitool 10, 7521 PL, Enschede

Plan route
Kantoor Zwolle

Grote Voort 293-A, 8041 BL, Zwolle

Plan route
Kantoor Utrecht

Stadsplateau 27-29, 3521 AZ, Utrecht

Plan route
Post- en hoofdkantoor
Kantoor Rotterdam

Fascinatio Boulevard 216 - 220, 3065 WB, Rotterdam

Plan route
Kantoor Den Haag

Parkstraat 83, 2514 JG, Den Haag

Plan route