Menu

Als werkgever in Veenendaal met een langdurig zieke werknemer, wilt u duidelijkheid over de mogelijkheden van re-integratie. Een arbeidsdeskundig onderzoek is dan een essentiële stap. Dit onderzoek resulteert in een gedetailleerd arbeidsdeskundig rapport dat de kansen voor de re-integratie van uw werknemer helder en gefundeerd weergeeft.

Met dit inzicht behoudt u controle over de situatie en verkrijgt u zekerheid over de te nemen stappen. Proficiënt Verzuimbegeleiding geldt als dé expert voor arbeidsdeskundig onderzoek in Veenendaal.

Het belang van een arbeidsdeskundig onderzoek?

Langdurig ziekteverzuim kan de band tussen werkgever en werknemer op spanning zetten. De afstand vergroot, en voor de werknemer wordt de stap terug naar de werkvloer steeds uitdagender naarmate de afwezigheid voortduurt.

Via een arbeidsdeskundig onderzoek wordt, gebaseerd op de belastbaarheid van de werknemer, inzichtelijk gemaakt welke arbeidsmogelijkheden er zijn binnen uw organisatie of bij een andere werkgever. Hierdoor krijgt u een helder overzicht van hoe en wanneer uw werknemer zijn of haar taken eventueel kan hervatten. Ook voor de werknemer wordt duidelijk wat de huidige stand van zaken is en welke kansen er liggen binnen uw organisatie.

Uw Keuze voor Kwaliteit en Zekerheid

Het opteren voor een gedetailleerd arbeidsdeskundig onderzoek is niet alleen een formele stap, maar ook een vooruitziende blik op de toekomstige groei van uw organisatie en het welbevinden van uw medewerkers. Door te vertrouwen op Proficiënt Verzuimbegeleiding in Veenendaal, verzekert u zich van integriteit, hoogwaardige kwaliteit en een diepgravende kennis. Laat ons uw partner zijn in dit essentiële traject van re-integratie en zorg voor een welgeïnformeerde en solide strategie. Ons doel is consequent om in harmonie met u naar de best mogelijke resultaten voor elke stakeholder te streven.

Arbeidsdeskundigheid in Veenendaal

Met meer dan een decennium ervaring in verzuimbegeleiding in Veenendaal, garandeert Proficiënt Verzuimbegeleiding een effectieve en vlotte benadering. Een snelle en passende oplossing is voor beide partijen, werknemer en werkgever, essentieel.

Arbeidsdeskundig onderzoek in Veenendaal door Proficiënt Verzuimbegeleiding voldoet strikt aan de richtlijnen en vereisten van de Wet verbetering Poortwachter. Onze arbeidsdeskundige voert grondige gesprekken met zowel u als de werknemer en neemt alle relevante documentatie zorgvuldig door. Het resultaat is een rapportage die een genuanceerd en realistisch beeld biedt van de ontstane situatie.

Bezoek een kantoor bij jou in de buurt

Kantoor Almere

P.J. Oudweg 4, 1314 CH, Almere

Plan route
Kantoor Apeldoorn

Het Rietveld 55a, 7321 CT, Apeldoorn

Plan route
Kantoor Arnhem

Nieuwe Stationsstraat 20, 6811 KS, Arnhem

Plan route
Kantoor Nijmegen

Jonkerbosplein 52, 6534 AB, Nijmegen

Plan route
Kantoor Groningen

Paterswoldeweg 806, 9728 BM, Groningen

Plan route
Kantoor Maastricht

Stationsplein 8-K, 6221 BT, Maastricht

Plan route
Kantoor Roermond

Looskade 20, 6041 LE, Roermond

Plan route
Kantoor Breda

Ceresstraat 1, 4811 CA, Breda

Plan route
Kantoor Den Bosch

Stationsplein 91-105, 5211 BM, Den Bosch

Plan route
Kantoor Eindhoven

Kennedyplein 200, 5611 ZT, Eindhoven

Plan route
Kantoor Amsterdam

Stationsplein 19-W, 1012 AB, Amsterdam

Plan route
Kantoor Enschede

Capitool 10, 7521 PL, Enschede

Plan route
Kantoor Zwolle

Grote Voort 293-A, 8041 BL, Zwolle

Plan route
Kantoor Utrecht

Stadsplateau 27-29, 3521 AZ, Utrecht

Plan route
Post- en hoofdkantoor
Kantoor Rotterdam

Fascinatio Boulevard 216 - 220, 3065 WB, Rotterdam

Plan route
Kantoor Den Haag

Parkstraat 83, 2514 JG, Den Haag

Plan route