Menu

Via een tweede spoor re-integratietraject kijkt u samen met uw langdurige zieke werknemer hoe en waar hij of zij weer aan de slag zou kunnen gaan. Echter zal het hierbij niet meer gaan om een functie binnen uw bedrijf, maar voor een andere werkgever. Dankzij een tweede spoortraject kunnen u en uw werknemer beiden op een tevreden en professionele manier verder. Proficiënt Verzuimbegeleiding is de specialist voor tweede spoor Amsterdam trajecten.

Waarom tweede spoor?

Voor zowel u, werkgever, als voor uw werknemer is langdurig ziekteverzuim niet prettig. Soms is het voor uw werknemer echter realistisch gezien niet mogelijk om weer bij uw bedrijf in Amsterdam aan de slag te kunnen. Dit komt bijvoorbeeld voor wanneer het ziekteverloop van uw werknemer ervoor heeft gezorgd dat hij of zij bepaalde handelingen niet uit kan voeren die voor de functie noodzakelijk zijn.

Aangepaste werkzaamheden vinden is niet altijd mogelijk. Als werkgever bent u in dit geval verplicht om met uw werknemer te kijken naar mogelijkheden bij andere werkgevers, een tweede spoor re-integratie. Proficiënt Verzuimbegeleiding kan u dankzij meer dan tien jaar ervaring op dit gebied, snelle doorlooptijden en een poortwachterproof traject, uitstekend helpen bij tweede spoor Amsterdam.

Tweede spoor stappenplan in Amsterdam

Of u nu werkgever bent op de Zuidas, de Jordaan of Osdorp, bij een tweede spoor re-integratietraject wordt er altijd gezocht naar een oplossing op maat voor uw werknemer. Dit gebeurt door middel van het doorlopen van een vierstappenplan, van de persoonlijke start tot oriëntatie en bemiddeling en uiteindelijk tot plaatsing en nazorg.

Er wordt gekeken naar de wensen, talenten en motivatie van uw werknemer om zo te bepalen welke eventuele nieuwe baan een duurzame en realistische mogelijkheid zou zijn. Het gehele proces voor het tweede spoor re-integratietraject in Amsterdam verloopt bij Proficiënt Verzuimbegeleiding volledig conform de Wet verbetering Poortwachter.

Bezoek een kantoor bij jou in de buurt

Kantoor Almere

P.J. Oudweg 4, 1314 CH, Almere

Plan route
Kantoor Apeldoorn

Het Rietveld 55a, 7321 CT, Apeldoorn

Plan route
Kantoor Arnhem

Nieuwe Stationsstraat 20, 6811 KS, Arnhem

Plan route
Kantoor Nijmegen

Jonkerbosplein 52, 6534 AB, Nijmegen

Plan route
Kantoor Groningen

Paterswoldeweg 806, 9728 BM, Groningen

Plan route
Kantoor Maastricht

Stationsplein 8-K, 6221 BT, Maastricht

Plan route
Kantoor Roermond

Looskade 20, 6041 LE, Roermond

Plan route
Kantoor Breda

Ceresstraat 1, 4811 CA, Breda

Plan route
Kantoor Den Bosch

Stationsplein 91-105, 5211 BM, Den Bosch

Plan route
Kantoor Eindhoven

Kennedyplein 200, 5611 ZT, Eindhoven

Plan route
Kantoor Amsterdam

Stationsplein 19-W, 1012 AB, Amsterdam

Plan route
Kantoor Enschede

Capitool 10, 7521 PL, Enschede

Plan route
Kantoor Zwolle

Grote Voort 293-A, 8041 BL, Zwolle

Plan route
Kantoor Utrecht

Stadsplateau 27-29, 3521 AZ, Utrecht

Plan route
Post- en hoofdkantoor
Kantoor Rotterdam

Fascinatio Boulevard 216 - 220, 3065 WB, Rotterdam

Plan route
Kantoor Den Haag

Parkstraat 83, 2514 JG, Den Haag

Plan route