Menu

Bent u als werkgever op zoek naar een arbeidsdeskundige in Groningen om u te ondersteunen in het re-integratieproces van een langdurig verzuimende medewerker? Proficiënt Verzuimbegeleiding is de aangewezen partij ter ondersteuning van het volledige proces van verzuimbegeleiding en re-integratie. Zo opereren wij landelijk, bieden wij verschillende diensten omtrent verzuimbegeleiding aan en krijgt u direct een vast contactpersoon binnen Proficiënt Verzuimbegeleiding aangewezen.

Een arbeidsdeskundige in Groningen voor een volledig arbeidsdeskundige onderzoek

Als uw werknemer langdurig ziek is en daarmee al een geruime tijd niet op werk kan zijn, dan kunt u onze arbeidsdeskundige in Groningen inschakelen voor een helder rapport. Aan de hand van de Wet Poortwachter wordt er een volledig onderzoek gedaan naar uw verzuimende medewerker. Op die manier heeft u als werkgever een goed beeld van de mogelijkheden op een terugkeer in het arbeidsproces.

Het onderzoek kent meerdere fases waarbij we allereerst een dossierstudie doen om inzicht te krijgen in de specifieke situatie. Vervolgens gaat onze arbeidsdeskundige in Groningen het gesprek aan met zowel de werkgever als de werknemer. Daarna wordt een concept en een volledige rapportage opgeleverd. Zo krijgt u een inzicht op mogelijke werkhervatting, passend maken van de functie, mogelijkheid tot een andere functie en/of een tweede spoor re-integratie een optie is.

Ondersteuning van een arbeidsdeskundige in Groningen bij tweede spoor re-integratie

Als blijkt dat uw verzuimende werknemer niet meer optimaal kan of wil functioneren in uw huidige organisatie, dan kunt u als werkgever denken aan een tweede spoor re-integratie. Bij een tweede spoor re-integratie wordt gekeken naar toepasselijk werk voor uw verzuimende werknemer buiten uw organisatie. Onze arbeidsdeskundige in Groningen zorgt voor de nodige begeleiding en gebruikt tevens het netwerk van Proficiënt om zo nieuw werk te vinden voor uw werknemer.

Ook nadat uw huidige werknemer nieuw werk heeft gevonden, zorgt onze arbeidsdeskundige in Groningen voor de nodige nazorg. Tijdens een evaluatiegesprek wordt er gekeken of de plaatsing overeenkomt met de wensen en behoeften van de werknemer.

Begeleiding bekortingsverzoek loonsanctie

Heeft u als werkgever een loonsanctie van het UWV opgelegd gekregen en wilt u graag een bekortingsverzoek indienen? Onze arbeidsdeskundige in Groningen helpt u graag bij het verzamelen van de bewijsstukken en ondersteunt in het herstellen van mogelijke tekortkomingen. In meerdere fases zorgen wij voor een geheel stappenplan, waarbij de laatste stap in teken staat van het opstellen van het bekortingsverzoek en het indienen daarvan bij het UWV. Bent u benieuwd wat Proficiënt Verzuimbegeleiding voor uw verzuimende werknemer kan betekenen? Neem contact op of vraag direct een offerte aan voor een duurzame re-integratie in het arbeidsproces.

Bezoek een kantoor bij jou in de buurt

Kantoor Almere

P.J. Oudweg 4, 1314 CH, Almere

Plan route
Kantoor Apeldoorn

Het Rietveld 55a, 7321 CT, Apeldoorn

Plan route
Kantoor Arnhem

Nieuwe Stationsstraat 20, 6811 KS, Arnhem

Plan route
Kantoor Nijmegen

Jonkerbosplein 52, 6534 AB, Nijmegen

Plan route
Kantoor Groningen

Paterswoldeweg 806, 9728 BM, Groningen

Plan route
Kantoor Maastricht

Stationsplein 8-K, 6221 BT, Maastricht

Plan route
Kantoor Roermond

Looskade 20, 6041 LE, Roermond

Plan route
Kantoor Breda

Ceresstraat 1, 4811 CA, Breda

Plan route
Kantoor Den Bosch

Stationsplein 91-105, 5211 BM, Den Bosch

Plan route
Kantoor Eindhoven

Kennedyplein 200, 5611 ZT, Eindhoven

Plan route
Kantoor Amsterdam

Stationsplein 19-W, 1012 AB, Amsterdam

Plan route
Kantoor Enschede

Capitool 10, 7521 PL, Enschede

Plan route
Kantoor Zwolle

Grote Voort 293-A, 8041 BL, Zwolle

Plan route
Kantoor Utrecht

Stadsplateau 27-29, 3521 AZ, Utrecht

Plan route
Post- en hoofdkantoor
Kantoor Rotterdam

Fascinatio Boulevard 216 - 220, 3065 WB, Rotterdam

Plan route
Kantoor Den Haag

Parkstraat 83, 2514 JG, Den Haag

Plan route