Haalbaarheidsonderzoek 2e spoor

Haalbaarheidsonderzoek 2e spoor

Als werkgever zijnde wilt u er uiteraard voor zorgen dat uw werknemers succesvol kunnen re-integreren mocht dat mogelijk zijn.

Neem direct contact op

Fase 1: Intakegesprek + Intakerapport

Tijdens het intakegesprek wordt middels een persoonlijk gesprek met de werknemer informatie verzameld over diens capaciteiten, affiniteiten en vaardigheden.

Haalbaarheidsonderzoek 2e spoor
Haalbaarheidsonderzoek 2e spoor

Fase 2: Onderzoek deel 1 + rapport 1e meetmoment

De informatie welke tijdens stap 1 en stap 2 is verzameld wordt verwerkt en afgezet tegen de eventuele scholingsmogelijkheden en mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Dit wordt vervolgens aan u teruggekoppeld in een helder rapport 1e meetmoment.

Fase 3: Onderzoek deel 2 + rapport 2e meetmoment

De informatie welke tijdens alle voorgaande stappen is verzameld wordt verwerkt en afgezet tegen beschikbare vacatures op de arbeidsmarkt. Deze informatie wordt verwerkt tot een helder rapport 2e meetmoment.

Haalbaarheidsonderzoek 2e spoor
Haalbaarheidsonderzoek 2e spoor

Fase 4: eindrapport haalbaarheidsonderzoek tweede spoor

Het rapport haalbaarheidsonderzoek tweede spoor geeft volledig inzicht in de stappen welke zijn ondernomen. Het rapport wordt afgesloten met een conclusie en advies over de haalbaarheid en het nut van de inzet van tweede spoor re-integratie.

Reviews

Wat kost een Haalbaarheidsonderzoek 2e spoor

Uiteraard begrijpen wij dat u zich afvraagt wat de kosten van een haalbaarheidsonderzoek bedragen bij Proficiënt Groep. Voor de kosten van een haalbaarheidsonderzoek 2e spoor hanteren wij een prijs van €995,- excl. Bent u van plan om een haalbaarheidsonderzoek voor meerdere medewerkers af te nemen? Dan raden wij het u sterk aan om het onderstaande formulier in te vullen. U ontvangt op werkdagen binnen 24 uur vrijblijvend een offerte op maat.