Menu

Het hervatten van werk na een langdurige afwezigheid kan een uitdaging zijn. Proficiënt Verzuimbegeleiding, met meer dan tien jaar ervaring, biedt praktische ondersteuning aan mensen die in Gouda weer aan het werk willen. Ons team, actief in zowel Gouda-West als het centrum, levert diensten die specifiek zijn afgestemd op uw situatie. Kies voor Proficiënt Verzuimbegeleiding voor een effectief re-integratietraject dat voldoet aan de eisen van de Wet verbetering Poortwachter.

Arbeidsdeskundige evaluatie in Gouda

Een arbeidsdeskundig onderzoek is van belang om de re-integratiemogelijkheden van uw werknemer in Gouda te begrijpen. We volgen een vierstappenproces, variërend van uitgebreide dossieranalyse tot gedetailleerde rapportage, om de beste re-integratiepaden voor uw personeel te identificeren. Proficiënt Verzuimbegeleiding voert dit onderzoek met grote nauwkeurigheid uit.

Op maat gemaakte tweede spoor re-integratie

Proficiënt Verzuimbegeleiding werkt samen met u en uw werknemer om mogelijkheden te verkennen voor het herplaatsen van de werknemer in een passende functie bij een andere organisatie. Elk tweede spoor re-integratietraject wordt op maat gemaakt en richt zich op de unieke vaardigheden en interesses van uw werknemer.

Diepgaande haalbaarheidsanalyse

U wilt dat uw afwezige werknemer zo snel mogelijk weer actief bijdraagt aan uw organisatie. Proficiënt Verzuimbegeleiding voert een haalbaarheidsonderzoek uit om te bepalen of en wanneer re-integratie op de werkvloer mogelijk is. Dit onderzoek benadrukt ook de voordelen van een mogelijk tweede spoor re-integratietraject voor zowel de werkgever als de werknemer.

Verzoek tot bekorting van loonsanctie in Gouda

Als het UWV een loonsanctie heeft opgelegd vanwege onvoldoende re-integratie-inspanningen, kan Proficiënt Verzuimbegeleiding in Gouda u helpen bij het indienen van een bekortingsverzoek. Dit verzoek is gericht op het effectief aanpakken en mogelijk verminderen van de loonsanctie. We ondersteunen u bij het opstellen van het verzoek en zorgen ervoor dat alle benodigde informatie en bewijzen worden verzameld. Daarnaast bieden we advies om herhaling in de toekomst te voorkomen door uw re-integratieprocessen te optimaliseren.

De dienstverlening van Proficiënt Verzuimbegeleiding

Proficiënt Verzuimbegeleiding brengt deskundigheid en flexibiliteit samen om u optimaal te ondersteunen bij de re-integratie van uw personeel in Gouda. Onze medewerkers zijn SRA-geregistreerd, NVvA-gecertificeerd en beschikken over een Post-HBO Arbeidsdeskundige opleiding. Deze combinatie van kwalificaties verzekert u van hoogwaardige dienstverlening en advies op maat. Onze aanpak is altijd gericht op het vinden van de beste oplossingen voor zowel werkgever als werknemer, met respect voor de individuele omstandigheden en behoeften.

Bezoek een kantoor bij jou in de buurt

Kantoor Almere

P.J. Oudweg 4, 1314 CH, Almere

Plan route
Kantoor Apeldoorn

Het Rietveld 55a, 7321 CT, Apeldoorn

Plan route
Kantoor Arnhem

Nieuwe Stationsstraat 20, 6811 KS, Arnhem

Plan route
Kantoor Nijmegen

Jonkerbosplein 52, 6534 AB, Nijmegen

Plan route
Kantoor Groningen

Paterswoldeweg 806, 9728 BM, Groningen

Plan route
Kantoor Maastricht

Stationsplein 8-K, 6221 BT, Maastricht

Plan route
Kantoor Roermond

Looskade 20, 6041 LE, Roermond

Plan route
Kantoor Breda

Ceresstraat 1, 4811 CA, Breda

Plan route
Kantoor Den Bosch

Stationsplein 91-105, 5211 BM, Den Bosch

Plan route
Kantoor Eindhoven

Kennedyplein 200, 5611 ZT, Eindhoven

Plan route
Kantoor Amsterdam

Stationsplein 19-W, 1012 AB, Amsterdam

Plan route
Kantoor Enschede

Capitool 10, 7521 PL, Enschede

Plan route
Kantoor Zwolle

Grote Voort 293-A, 8041 BL, Zwolle

Plan route
Kantoor Utrecht

Stadsplateau 27-29, 3521 AZ, Utrecht

Plan route
Post- en hoofdkantoor
Kantoor Rotterdam

Fascinatio Boulevard 216 - 220, 3065 WB, Rotterdam

Plan route
Kantoor Den Haag

Parkstraat 83, 2514 JG, Den Haag

Plan route