Menu

Proficiënt Verzuimbegeleiding is expert op het gebied van 2e spoor re-integratie in Den Haag en omstreken. Is het voor uw werknemer niet mogelijk om via het eerste spoor re-integratie opnieuw te werk gaan binnen uw organisatie omdat de werknemer langdurig ziek is? Dan moet u volgens de wet samen met uw werknemer naar de mogelijkheden bij een andere werkgever kijken via het 2e spoor re-integratietraject. Proficiënt Verzuimbegeleiding helpt u graag hierbij.

Wat houdt het 2e spoor traject in Den Haag precies in?

Veel chronisch zieke werknemers worstelen om te re-integreren bij hun werkgever. Daar kunnen verschillende redenen voor zijn, zoals fysieke beperkingen, burn-out waarbij werk de belangrijkste factor is, of een al dan niet gedeeltelijk vervulde functie. Het 2e spoor van het re-integratietraject kan uitkomst bieden.

Tijdens het 2e spoor traject Den Haag kijken we samen met de medewerker naar zijn of haar vaardigheden, motivatie en ambities om te kijken of de functie van een andere werkgever past bij de huidige situatie. Zo kan de medewerker weer aan de slag bij een nieuwe job.

Hoe werkt het?

Proficiënt Verzuimbegeleiding werkt in Den Haag een traject af volgens de Wet verbetering Poortwachter. Wij gaan samen met de werknemer in gesprek over de sterktes en zwaktes van de werknemer maar natuurlijk kijken wij ook naar waar de werknemer door gemotiveerd raakt. Hierna volgt een oriëntatiefase waarin gekeken wordt wat de mogelijkheden zijn voor de werknemer. Hierna biedt Proficiënt Verzuimbegeleiding begeleiding en bemiddeling voor de werknemer samen met de nieuwe werkgever. Mocht alles goed lopen is het enige wat nog rest de overplaatsing en de nazorg voor de werknemer.

Wanneer u kiest voor een 2e spoor traject zorgt u ervoor dat uw werknemer uw bedrijf verlaat met een positief gevoel. U toont namelijk betrokkenheid bij de situatie en begrijpt dat er voor uw werknemer misschien een betere baan is. 2de spoor Den Haag wordt daarom door zowel werknemer als werkgever vaak als positief beoordeeld.

Bezoek een kantoor bij jou in de buurt

Kantoor Almere

P.J. Oudweg 4, 1314 CH, Almere

Plan route
Kantoor Apeldoorn

Het Rietveld 55a, 7321 CT, Apeldoorn

Plan route
Kantoor Arnhem

Nieuwe Stationsstraat 20, 6811 KS, Arnhem

Plan route
Kantoor Nijmegen

Jonkerbosplein 52, 6534 AB, Nijmegen

Plan route
Kantoor Groningen

Paterswoldeweg 806, 9728 BM, Groningen

Plan route
Kantoor Maastricht

Stationsplein 8-K, 6221 BT, Maastricht

Plan route
Kantoor Roermond

Looskade 20, 6041 LE, Roermond

Plan route
Kantoor Breda

Ceresstraat 1, 4811 CA, Breda

Plan route
Kantoor Den Bosch

Stationsplein 91-105, 5211 BM, Den Bosch

Plan route
Kantoor Eindhoven

Kennedyplein 200, 5611 ZT, Eindhoven

Plan route
Kantoor Amsterdam

Stationsplein 19-W, 1012 AB, Amsterdam

Plan route
Kantoor Enschede

Capitool 10, 7521 PL, Enschede

Plan route
Kantoor Zwolle

Grote Voort 293-A, 8041 BL, Zwolle

Plan route
Kantoor Utrecht

Stadsplateau 27-29, 3521 AZ, Utrecht

Plan route
Post- en hoofdkantoor
Kantoor Rotterdam

Fascinatio Boulevard 216 - 220, 3065 WB, Rotterdam

Plan route
Kantoor Den Haag

Parkstraat 83, 2514 JG, Den Haag

Plan route