Menu

Bent u op zoek naar een expert op het gebied van 2e spoor integratie in Rotterdam en omstreken? Proficiënt Verzuimbegeleiding helpt u graag als het voor uw werknemer niet mogelijk is om via een eerste spoor re-integratie opnieuw aan het werk te gaan. Als uw werknemer langdurig ziek is, dan moet u volgens de wet naar mogelijkheden kijken bij een andere werkgever via een 2e spoor re-integratietraject. Daar helpen we u graag bij.

Wat houdt het 2e spoor traject in Rotterdam in?

Voor werknemers is het moeilijk om te re-integreren bij hun werkgever als zij chronisch ziek zijn. Zij worstelen met re-integreren door fysieke beperkingen, burn-outs of andere redenen. Een burn-out door werk of door emotionele belevenissen is vaak de meest voorkomende factor. Als er na een 1e spoor re-integratie geen progressie geboekt kon worden, dan biedt tweede spoor re-integratie een uitkomst.

Tijdens het 2e spoor traject in Rotterdam gaan wij met de werknemer in gesprek. We gaan dan goed bekijken of zijn/haar vaardigheden, ambities en motivatie passen bij hun huidige functie. Uit het gesprek kan naar voren komen dat een andere werkgever en/of functie, mogelijk meer raakvlakken heeft. We gaan dan kijken of er mogelijkheden zijn, zodat de medewerker toch weer aan de slag kan gaan.

Hoe werkt het 2e spoor traject in Rotterdam?

Het traject dat Proficiënt Verzuimbegeleiding doorloopt, is volgens de Wet verbetering Poortwachter vastgesteld. In het traject gaan wij met de werknemer in gesprek om zijn of haar sterktes en zwaktes uit te lichten. Ook gaan we op zoek naar zijn of haar ware ambities. Na dit gesprek volgt een oriëntatiefase waarin gekeken wordt naar de mogelijkheden voor de werknemer. De werknemer kan veel begeleiding en bemiddeling verwachten vanuit Proficiënt Verzuimbegeleiding, om toch aan de slag te kunnen bij een nieuwe werkgever.

Als u als werkgever kiest voor een 2e spoor traject in Rotterdam, dan zorgt u voor een goede afsluiting. Uw werknemer gaat in vele gevallen met een positief gevoel weg, omdat er toch alles aan gedaan is hem of haar weer aan passend werk te helpen. De werknemer ziet uw betrokkenheid en begrip voor de situatie.

Bezoek een kantoor bij jou in de buurt

Kantoor Almere

P.J. Oudweg 4, 1314 CH, Almere

Plan route
Kantoor Apeldoorn

Het Rietveld 55a, 7321 CT, Apeldoorn

Plan route
Kantoor Arnhem

Nieuwe Stationsstraat 20, 6811 KS, Arnhem

Plan route
Kantoor Nijmegen

Jonkerbosplein 52, 6534 AB, Nijmegen

Plan route
Kantoor Groningen

Paterswoldeweg 806, 9728 BM, Groningen

Plan route
Kantoor Maastricht

Stationsplein 8-K, 6221 BT, Maastricht

Plan route
Kantoor Roermond

Looskade 20, 6041 LE, Roermond

Plan route
Kantoor Breda

Ceresstraat 1, 4811 CA, Breda

Plan route
Kantoor Den Bosch

Stationsplein 91-105, 5211 BM, Den Bosch

Plan route
Kantoor Eindhoven

Kennedyplein 200, 5611 ZT, Eindhoven

Plan route
Kantoor Amsterdam

Stationsplein 19-W, 1012 AB, Amsterdam

Plan route
Kantoor Enschede

Capitool 10, 7521 PL, Enschede

Plan route
Kantoor Zwolle

Grote Voort 293-A, 8041 BL, Zwolle

Plan route
Kantoor Utrecht

Stadsplateau 27-29, 3521 AZ, Utrecht

Plan route
Post- en hoofdkantoor
Kantoor Rotterdam

Fascinatio Boulevard 216 - 220, 3065 WB, Rotterdam

Plan route
Kantoor Den Haag

Parkstraat 83, 2514 JG, Den Haag

Plan route