Casemanagement Wet Verbetering Poortwachter

Casemanagement Wet Verbetering Poortwachter

Op zoek naar een bedrijf dat u adequate ondersteuning biedt bij uw Casemanagement Wet verbetering Poortwachter? Proficiënt Verzuimbegeleiding helpt u graag verder door u te laten ondersteunen door een vaste casemanager.

Neem direct contact op

Wanneer is Casemanagement Wet verbetering Poortwachter verplicht?

Als werkgever bent u verplicht een casemanager aan te wijzen zodra u te maken krijgt met een zieke werknemer. Dit kan iemand binnen uw bedrijf zijn (uzelf bijvoorbeeld), maar ook een externe casemanager.

Heeft niemand binnen uw bedrijf kennis van de Wet verbetering Poortwachter, dan is het raadzaam om een externe casemanager in te schakelen.

Hoe verloopt uw Casemanagement Wet verbetering Poortwachter bij Proficiënt Verzuimbegeleiding?

Een vaste casemanager doorloopt met u de volgende 3 fases van Casemanagement Wet verbetering Poortwachter:

Wordt Proficiënt Verzuimbegeleiding tijdens een lopend verzuim ingeschakeld? Geen probleem, wij analyseren alle stappen die tot dan toe zijn genomen en toetsen volgens de normen van de Wet verbetering Poortwachter. Waar nodig helpen wij u bij het herstellen van eventuele fouten of opstellen van ontbrekende documenten.

Casemanagement Wet Verbetering Poortwachter
Casemanagement Wet Verbetering Poortwachter

Fase 1: Kostenloze kennismaking

In een vrijblijvend gesprek bij u op kantoor maakt u kennis met uw vaste casemanager. Uw situatie wordt in kaart gebracht en eventueel lopende casuïstiek wordt besproken.

Fase 2: Dossieranalyse & Stappenplan

In de dossieranalyse worden de stappen die tot aan het moment van aanmelding zijn genomen in kaart gebracht. Middels een duidelijk stappenplan wordt inzichtelijk gemaakt welke punten aandacht vereisen om adequaat Casemanagement Wet verbetering Poortwachter te voeren.

Casemanagement Wet Verbetering Poortwachter
Casemanagement Wet Verbetering Poortwachter

Fase 3: Casemanagement

Onze casemanager voorziet u van praktisch advies om het verzuim van uw werknemer zo spoedig mogelijk te verhelpen. Ook voert onze casemanager de verzuimgesprekken met uw werknemer en stelt de benodigde documenten voor u op om een re-integratie dossier op te bouwen dat voldoet aan de eisen van de Wet Poortwachter.

Reviews

Wat kost een Casemanagement Wet Verbetering Poortwachter

Proficiënt Verzuimbegeleiding kan u zowel op uurbasis of abbonementsbasis ondersteunen. Bel met één van onze medewerkers of vraag via onderstaand invulformulier gratis en vrijblijvend een offerte aan. U ontvangt tijdens werkdagen binnen twee uur een offerte op maat met een helder overzicht van de kosten.