• Home
  • Dossieranalyse Wet Poortwachter

Dossieranalyse Wet Poortwachter

Is één van uw werknemers langdurig ziek uitgevallen en heeft u twijfel of uw re-integratie dossier op orde is? Proficiënt Verzuimbegeleiding helpt u graag van deze twijfel af door middel van een dossieranalyse Wet Poortwachter. Zo komt u beslagen ten ijs bij een eventuele WIA aanvraag en voorkomt u een eventuele loonsanctie van UWV.

Wat is dossieranalyse Wet Poortwachter?

Tijdens een dossieranalyse Wet Poortwachter wordt uw re-integratie dossier grondig onderzocht en getoetst door een van onze gecertificeerde en geregistreerde arbeidsdeskundigen. Daarnaast biedt het inzicht in de kwaliteit en kwantiteit van uw re-integratie dossier. Waar nodig geeft het ook inzicht in de reparatiemogelijkheden, krijgt u advies over de te repareren onderdelen in uw re integratie dossier en binnenkort te ondernemen stappen binnen de re-integratie.

Wanneer is een dossieranalyse Wet Poortwachter verplicht?

Een dossieranalyse Wet Poortwachter is niet verplicht en is door u op ieder moment aan te vragen tijdens het verzuim van uw werknemer. Het is echter ten zeerste aan te raden om bij twijfel over uw re-integratie dossier dit in te zetten.

Eventuele tekortkomingen in uw re-integratie dossier kunnen leiden tot een loondoorbetalingsverplichting van maximaal 1 jaar na de WIA aanvraag, opgelegd door UWV.

Waarom kiezen voor Proficiënt Verzuimbegeleiding?

Doet u een beroep op Proficiënt Verzuimbegeleiding? Dan kunt u rekenen op een persoonlijke en actieve aanpak. Bovendien bieden wij volgende voordelen:

Heldere en inzichtelijke rapportage
Jarenlange ervaring
Landelijke dekking
Houder van het Blik op Werk keurmerk
Ondersteuning voor MKB en Multinationals
Kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs

Hoe verloopt uw dossieranalyse Wet Poortwachter bij Proficiënt Verzuimbegeleiding?

Een dossieranalyse Wet Poortwachter wordt de zelfde dag nog uitgevoerd, binnen 2 werkdagen aan u terug gerapporteerd en verloopt in 2 fases:

Fase 1: Dossieranalyse

Het re-integratie dossier wordt geanalyseerd op de aanwezigheid van alle vereiste documenten en tijdigheid van het opstellen hiervan.

Fase 2: Rapportage

Middels een uitgebreide rapportage koppelen wij terug wat de bevindingen zijn. Hierbij wordt ingegaan op de eventuele documenten die ontbreken of te laat zijn opgesteld. Waar mogelijk wordt u ondersteund bij het opstellen hiervan.

Wat kost dossieranalyse Wet Poortwachter?

De investering bedraagt éénmalig € 295,00 en levert u inzicht op in de tekortkomingen en verbeterpunten van uw re-integratie dossier.

Neem contact op met één van onze medewerkers om telefonisch uw casus door te spreken of vraag via onderstaand invulformulier gratis en vrijblijvend een offerte aan.

U ontvangt tijdens werkdagen binnen twee uur een offerte.

Offerte Dossieranalyse Wet Poortwachter

insert image
Adres
Kaatsbaan 27, 3082 DP Rotterdam
Bel ons
010-3075616
Contact opnemen
info@proficientgroep.nl