Dossieranalyse Wet Poortwachter

Dossieranalyse Wet Poortwachter

Is één van uw werknemers langdurig ziek uitgevallen en heeft u twijfel of uw re-integratie dossier op orde is? Proficiënt Verzuimbegeleiding helpt u graag van deze twijfel af door middel van een dossieranalyse Wet Poortwachter. Zo komt u beslagen ten ijs bij een eventuele WIA aanvraag en voorkomt u een eventuele loonsanctie van UWV.

Neem direct contact op

Wanneer is een dossieranalyse Wet Poortwachter verplicht?

Een dossieranalyse Wet Poortwachter is niet verplicht en is door u op ieder moment aan te vragen tijdens het verzuim van uw werknemer. Het is echter ten zeerste aan te raden om bij twijfel over uw re-integratie dossier dit in te zetten.

Eventuele tekortkomingen in uw re-integratie dossier kunnen leiden tot een loondoorbetalingsverplichting van maximaal 1 jaar na de WIA aanvraag, opgelegd door UWV.

Dossieranalyse Wet Poortwachter
Dossieranalyse Wet Poortwachter

Hoe verloopt uw dossieranalyse Wet Poortwachter bij Proficiënt Verzuimbegeleiding?

Een dossieranalyse Wet Poortwachter wordt de zelfde dag nog uitgevoerd, binnen 2 werkdagen aan u terug gerapporteerd en verloopt in 2 fases:

Fase 1: Dossieranalyse

Het re-integratie dossier wordt geanalyseerd op de aanwezigheid van alle vereiste documenten en tijdigheid van het opstellen hiervan.

Dossieranalyse Wet Poortwachter
Dossieranalyse Wet Poortwachter

Fase 2: Rapportage

Middels een uitgebreide rapportage koppelen wij terug wat de bevindingen zijn. Hierbij wordt ingegaan op de eventuele documenten die ontbreken of te laat zijn opgesteld. Waar mogelijk wordt u ondersteund bij het opstellen hiervan.

Reviews

Wat kost een Dossieranalyse Wet Poortwachter

De investering bedraagt éénmalig 295 euro excl. btw en levert u inzicht op in de tekortkomingen en verbeterpunten van uw re-integratie dossier. Neem contact op met één van onze medewerkers om telefonisch uw casus door te spreken of vraag via onderstaand invulformulier gratis en vrijblijvend een offerte aan. U ontvangt tijdens werkdagen binnen twee uur een offerte.